Anlık Bildirim

The Walking Dead yaratıcısı, Rick Grimes filminin diziden farklı olacağını söylüyor

2010'lu yılların popüler dizisi The Walking Dead'in ana karakteri Rick grimes için bir film geliştiriliyor. Dizinin yaratıcısının söylediğine göre bu film, dizilerden daha farklı olacak.

The Walking Dead yaratıcısı, Rick Grimes filminin diziden farklı olacağını söylüyor

Televizyon dünyasının son 10 yıldaki en popüler dizilerinden biri olan The Walking Dead’in uzunca bir süre ana karakteri olan Rick Grimes’ın bildiğiniz gibi bir filmi gelecek. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin yaratıcısı olan Robert Kirkman, film ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Robert Kirkman geçtiğimiz günlerde Comicbook.com ile bir röportaj yaptı. Röportaj sırasında bir ayrıntı paylaşmasa da Rick Grimes filminin, The Walking Dead dizisinden farklı olacağını aktardı. Ayrıca daha farklı bir Walking Dead hikayesi izleyeceğimizi ve The Walking Dead dizisinin bir genişlemesi tarzında olmayacağını da belirtti.

Rick Grimes karakteri geçtiğimiz sezonda enteresan bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Bu film de kayboluşun ardından Rick Grimes’ın nereye gittiğini ve ne yaptığını anlatacak. 

Rick Grimes filmi ile ilgili şu anda çok fazla detay ne yazık ki yok. Andrew Lincoln’ün başrolde olacağı biliniyor. Yayın tarihi ile ilgili de bir açıklama yok ancak sinemalarda yayınlanacağı daha önce açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim