Anlık Bildirim

Yeni Witcher dizisi The Witcher: Blood Origin'in çekimleri başlıyor

Netflix'in The Witcher dizisinin 1200 yıl öncesinde geçen The Witcher: Blood Origin dizisinin çekimleri İzlanda'da başlıyor gibi gözüküyor.

The Witcher: Blood Origin'in çekimleri başlıyor Tam Boyutta Gör

Oyunu ve geçtiğimiz yıllarda yayınlanan dizisi ile son dönemin en popüler markalarından biri haline gelen The Witcher'ın bildiğiniz gibi bir dizisi daha geliyor. The Witcher: Blood Origin'in yapım süreci ile ilgili de güzel bir haber geldi.

The Witcher dizisinden 1200 yıl öncesini anlatacak olan The Witcher: Blood Origin dizisinin çekimleri yakında başlayacak. Dizinin başrolü Laurence O'Fuarain'in yaptığı bir paylaşıma göre kendisi şu anda çekimler için İzlanda'da. Laurence O'Fuarain'in ardından diğer başrol Sophie Brown da İzlanda'dan bir paylaşım yaptı. Tam tarih bilinmiyor ancak siz bu haberi okurken bile başlamış olabilir.

The Witcher: Blood Origin Oyuncu Kadrosu

The Witcher: Blood Origin yine The Witcher dizisinin yaratıcı ekibinden Declan de Barra ve Lauren Schmidt Hissrich tarafından geliştirilecek. Ayrıca The Witcher evreninin yaratıcısı Andrzej Sapkowski, danışman olarak ekipte bulunacak. 6 bölümden oluşacak olan dizi yine Netflix üzerinde yayınlanacak.

Şu an için dizinin oyuncu kadrosunda Laurence O'Fuarain, Sophia Brown, Jon Prophet ve Michelle Yeoh bulunuyor. Tüm oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim