Anlık Bildirim

Popüler Netflix dizisi The Witcher'ın 2. sezonundan yeni hikaye detayları paylaşıldı

Netflix'in en popüler yapımlarından birisi olan The Witcher dizisinin ikinci sezonundan yeni hikaye detayları paylaşıldı. İlk bölüm isminden de anlaşıldığı gibi Sapkowski'nin öyküsünden uyarlanacak.

The Witcher'ın 2. sezonundan yeni hikaye detayları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Popüler fantastik kurgu dizisi The Witcher'ın ikinci sezonundan hikaye ile ilgili yeni detaylar geldi. Özellikle ilk bölüm hakkında birçok ayrıntıya sahip olduk diyebiliriz.

2. Sezon 1. Bölümün İsmi A Grain of Truth

Netflix Geeked Twitter hesabından paylaşılan videoda dizinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, ikinci sezon hakkında konuştu. Ancak daha çok ilk bölümden bazı detaylar paylaştı. Daha önce de açıklandığı gibi ilk bölümün ismi A Grain of Truth. Lauren Schmidt'in açıklamasına göre ilk bölüm The Witcher serisinin yaratıcısı olan Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli hikayesinden direkt uyarlama olacak. İlk sezonda da genel hikaye dışında direkt kısa Witcher öykülerinden uyarlanan birçok bölüm görmüştük.

A Grain of Truth daha çok bir baba ve kızın hikayesi tarzında diyebiliriz. Hikayenin Geralt'tan sonra baş kahramanı ise Nivellen. Yani akrakteri canlandıran sevilen oyuncu Kristofer Hivju'ya da ilk bölümden göreceğiz. 

Dizinin ikinci sezonu 17 Aralık 2021'de Netflix'te yayınlanacak. İkinci sezonda evrenin popüler karakterlerinden Vesemir de diziye katılıyor. Bunun dışında evrenin popüler bölgesi Kaer Morhen'i de ikinci sezonda bolca göreceğiz.

İkinci sezon için paylaşılan tüm görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim