Anlık Bildirim

Netflix'in The Witcher filmi The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman geldi

Geçtiğimiz yılın başlarında duyurulan Witcher animesi The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman geldi Tam Boyutta Gör

Fantastik edebiyat ve oyun dünyasında popüler olan The Witcher serisinin Netflix'te bir dizisi yayınlandı bildiğiniz gibi. The Witcher'ın önemli karakterlerinden Vesemir'in gençliğini anlatacak olan animasyon film The Witcher: Nightmare of the Wolf da geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Şimdi ise yeni bir fragman geldi.

Paylaşılan fragmanda Vesemir'in çocukluğu da dahil olmak üzere filmden birçok yeni sahne görebiliyoruz. The Witcher oyunlarına göndermeler de bu fragmanda da devam ediyor. 

The Witcher: Nightmare of the Wolf, 23 Ağustos'ta Netflix üzerinden yayınlanacak. Nightmare of The Wolf isimli anime film, oyunlarda ve kitaplarda gördüğümüz Geralt of Rivia karakterinin manevi babası olan Vesemir karakterine odaklanacak. Hikaye Vesemir ile Geralt'ın tanışmasından çok daha öncesini anlatacak. 

The Witcher: Nightmare of the Wolf Türkçe Altyazılı Yeni Fragman

"The Witcher"ın olağanüstü dünyasını daha da genişleten bu anime, hikâyenin başlangıcına dönerek Geralt'ın akıl hocası Vesemir'in maceralarını konu alıyor. Geralt'ın ortaya çıkmasından yıllar önce Vesemir, yoksulluğu ardından bırakmış ve para karşılığında canavar katleden kibirli bir genç Witcher'dır. Ancak yeni ve tuhaf bir canavarın, siyasi karışıklıklar yaşayan bir krallığa dehşet saçmaya başlamasıyla Vesemir kendisini korkutucu bir maceranın içinde bulur ve geçmişindeki sorunlarla yüzleşmek zorunda kalır.

Legend of Korra'nın yapımcısı olan Studio Mir'den gelen bu anime, iki boyutlu bir anime olacak. Filmin süresi ise 1 saat 21 dakika. Filmin senaristliğini Beau DeMayo üstleniyor ve The Witcher dizisinin başındaki isim Lauren S. Hissrich de bu yeni filmin başındaki isim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim