Anlık Bildirim

Thodex kurucusu iade ediliyor iddiası

Thodex borsasının Arnavutluk’a kaçan sahibi Faruk Fatih Özer için yolun sonu geldi. Mahkemeye çıkarılacak olan Özer’in iade sürecinin kısa süre içerisinde tamamlanacağı ifade ediliyor.

Thodex kurucusu iade ediliyor iddiası

Türk kripto para dünyasının en büyük skandalına imza atarak ortadan kaybolan Thodex borsasının sahibi Faruk Fatih Özer’in kısa süre içerisinde ülkemize iade sürecinin tamamlanacağı iddia ediliyor. 

Thodex skandalında sona doğru

TRT Haber’in üst düzey emniyet yetkililerine dayandırarak verdiği iddiaya göre Arnavutluk’ta bulunan Faruk Fatih Özer’in yakalanması için başkent Tiran merkezli operasyonda sona yaklaşıldı. Özer ve yardım edenler hâkim karşısına çıkacak. 

400 bin kişiyi yaklaşık olarak 108 milyon dolar dolandıran Fatih Faruk Özer için ülkemizden de bir polis ekibi Arnavutluk’a gitmişti. Özer’in kısa süre içerisinde hâkim karşısına çıkacağı belirtiliyor. Arnavutluk sınırı içerisinde suç işlemediği için iade prosedürlerine geçilecek. 

Pasaportu tahditli olduğu için yeni pasaport çıkarılacak Özer’in sonrasında Interpol’e teslim edileceği belirtiliyor. Interpol de 48 saat içerisinde ülkemize teslimini yapacak. Ayrıca Özer’e Arnavutluk’ta yardım eden kişilerin de o ülke adli makamlarının karşısına çıkacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9896 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thodex, Faruk Fatih Özer ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim