Anlık Bildirim

Borderlands'in spin-off oyunu Tiny Tina's Wonderlands duyuruldu

Popüler oyun serisi Borderlands'in yan hikayesini daha doğrusu sevlien karakter Tiny Tina'ya odaklanacak olan oyunu Tiny Tina's Wonderlands duyuruldu.

Tiny Tina's Wonderlands duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını 2K'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Gearbox Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi Borderlands'in yan oyunu Tiny Tina's Wonderlands duyuruldu.

Yaz Oyun Festivali esnasında duyurulan oyunun 2022'nin ilk aylarında Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkması bekleniyor. Ne yazık ki fragman dışında sunumda başka bir detay açıklanmadı. Daha fazla detayın 2021'in yaz aylarında açıklanacağı söylendi.

Yağmacı atıcı türündeki bu destansı fantezide oyuncular, zalim Dragon Lord'u durdurmak için tuhaf canavarlarla karşılaşıp hazine dolu zindanlarda dolaşırken kendi çok sınıflı kahramanlarını yaratabilir ve özelleştirebilir. Kuralları koyan, dünyayı anında değiştiren ve oyunculara yolculuklarında rehberlik eden, tamamen öngörülemeyen Tiny Tina tarafından hayata geçirilen kaotik bir fantezi dünyasında mermiler, sihir ve kılıçlar çarpışıyor. Tiny Tina's Wonderlands, dört oyuncuya kadar zengin, hikaye odaklı bir co-op savaşının yanı sıra tekrarlanabilir oyun sonu içeriğiyle tam bağımsız bir deneyimdir

Oyun daha önce çıkan ve Borderlands'in sevilen bir DLC'sinden esinlenerek geliştirilmiş ve oyunun seslendirmen kadrosunda Andy Samberg, Wanda Sykes, Will Arnett ve Ashly Burch gibi isimler bulunuyor. Oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Tiny Tina's Wonderlands Duyuru Fragmanı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim