Anlık Bildirim

TOGG fabrikasındaki robot hatlarında ilk C-SUV gövdesi üretildi

2022'nin son çeyreğinde seri üretime hazır hale gelmesi planlanan TOGG Gemlik tesisinde üretim için bir eşik daha aşıldı. İlerleyen süreçte deneme üretimleri başlayacak.

TOGG fabrikasındaki robot hatlarında ilk C-SUV gövdesi üretildi Tam Boyutta Gör

TOGG'un Gemlik'teki yerli otomobil fabrikasında çalışmalar tüm hızıyla sürerken, şirketten konuyla ilgili yeni bir paylaşım geldi. Buna göre, robot hatlarında ilk C-SUV gövdesi üretildi.

Şirketin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, "Deneme üretimine adım adım yaklaştığımız Gemlik Tesisimizdeki çalışmalarda kilit aşamalardan birini daha kusursuz şekilde tamamladık. Parça kontrol ve doğrulamaları ardından ilk C-SUV gövdesini robot hatlarımızda başarıyla ürettik" ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz haftalarda da gövde tesininin yüzde 97'sinin tamamlandığı ve 208 robotun parçalı denemelere başladığı belirtilmişti. Eğer işler planlandığı gibi giderse TOGG Gemlik tesisinin haziran sonu gibi tamamlanması ve yılın son çeyreğinde seri üretime hazır hale getirilmesi hedefleniyor. 2023'ün ilk çeyreğinde de TOGG'un ilk modeli olan C-SUV banttan inerek satışa sunulmuş olacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, fabrikanın açılışının 29 Ekim'de yapılacağını belirtmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10579 kez okundu.
55 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yerli otomobil, fabrika ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim