Anlık Bildirim

TOGG prototipi İstanbul Park'ta piste çıktı

Kısa süre önce paylaşılan videoda, üretimi tamamlanan TOGG prototiplerinin akredite test merkezlerine gönderildiği belirtildi. Ayrıca kamuflajlı bir prototipin piste çıktığı da görülüyor.

TOGG prototipi İstanbul Park'ta piste çıktı Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesapları şu sıra oldukça hareketli. Yerli otomobil prototiplerinin test merkezlerine gönderildiğine ilişkin yeni bir paylaşım yapıldı.

TOGG'un bu seferki paylaşımında "Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye’de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik" ifadeleri yer aldı.

Bir önceki paylaşımda, testlerde kullanılacak TOGG prototiplerin montaj sürecini görmüştük. Bu kez sürüşe hazır hale getirilen TOGG prototipinin kamuflajlı bir şekilde İstanbul Park pistine çıktığını da görmekteyiz. Hatta ilk performans verisi olarak otomobilin 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamladığı, bu esnada araçta sürücü dahil dört kişinin olduğu bilgisi de verildi.

Kısa süre içinde TOGG prototiplerini yollarda kamuflajlı şekilde test edilirken görmeyi bekliyoruz. Fabrika henüz hazır değil. Önümüzdeki yılın sonunda seri üretime geçilmesi planlanıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12758 kez okundu.
48 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, TOGG ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim