Anlık Bildirim

Uncharted 4 ve ek paketinden grafik karşılaştırma videosu: PS5 vs PS4

PlayStation 4 oyunlarından Uncharted 4 ve bağımsız DLC'si The Lost Legacy'nin tek pakette olduğu Uncharted: Legacy of Thieves Collection'dan grafik karşılaştırma videosu geldi.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection grafik karşılaştırma Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'in yaptığı, geliştiriciliğini Naughty Dog'un yaptığı sevilen oyun serisi Uncharted'ın son oyunu Uncharted 4 ve bağımsız eklenti paketi The Lost Legacy, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ismi ile duyurulmuştu. PS5 çıkışı da bir hayli yaklaştı. Geçtiğimiz saatlerde de oyundan grafik karşılaştırma videosu geldi.

Digital Foundry'nin paylaştığı videoda hem Uncharted 4'ün hem de ek paketi Lost legacy'nin PlayStation 5 ve PlayStation 4 versiyonu arasındaki farkları görebiliyoruz. Oyunun PlayStation 4'te de gayet güzel durduğunu düşünürsek bu oyunda daha da güzel durduğunu söylemek gerek. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Grafik Karşılaştırma Videosu

Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PlayStation 5 versiyonu 28 Ocak'ta çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise 439,00 TL. Oyun ayrıca şu an için belli olmayan bir tarihte PC için de çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5625 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uncharted, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim