Anlık Bildirim

Milyarder yatırımcı Ray Dalio: Düzenleyiciler Bitcoin’i öldürecek

Dünyanın en büyük hedge fonu Bridgewater Associates’in kurucusu ünlü milyarder Ray Dalio kripto paralar hakkında iddiali bir öngörüde bulundu. Dalio’ya göre düzenleyiciler Bitcoin’i bitirecek.

20 milyar dolarlık bir servete sahip olan ünlü yatırımcı Ray Balio, SALT konferansında CNBC muhabiri Andrew Sorkin ile yaptığı bir röportajda kripto para birimleri ile ilgili iddialı öngörülerde bulundu.

Ünlü milyarder Ray Dalio: Düzenleyiciler Bitcoin'i öldürecek Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük hedge fonu Bridgewater Associates’in kurucusu olan Dalio, düzenleyicilerin en sonunda Bitcoin’i (BTC) “öldüreceğini” söyledi: “Bence en sonunda, eğer Bitcoin başarılı olursa düzenleyiciler onu bitirmeye çalışacaklar. Bitcoin’i öldürmek için her yolu kullanacaklar.” Dalio, açıklamalarına lider kripto para biriminin gerçek bir değeri olmadığını düşündüğünü de ekledi.

Hükümetler başarılı olmasını istemiyor

Ünlü milyarder, Bitcoin’in “inanılmaz bir başarı” olduğunu kabul ettiğini ancak hükümetlerin Bitcoin’in başarılı olmasını istemediğini ifade etti.

Dalio bunlara ek olarak, Çin ve Hindistan’ın kripto paralardan kurtulmak istediğini belirtirken El Salvador’un Bitcoin hamlesini küçümsedi ve büyük bir etki yaratmayacağını düşündüğünü belirtti.

Ünlü milyarder Ray Dalio: Düzenleyiciler Bitcoin'i öldürecek Tam Boyutta Gör

Başarılı iş adamı, kripto paralara karşı olumsuz tutumunu sürdürmeye devam etse de geçtiğimiz mayıs ayında elinde bir miktar Bitcoin (BTC) bulundurduğunu söylemiş; ancak bunun altına oranla çok düşük olduğunu belirtmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim