Anlık Bildirim

Ünlü psikologdan Bitcoin yorumu

Ünlü psikolog ve yazar Jordan Peterson, Miami Bitcoin 2022 konferansına katıldı ve Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu.                                               

Ünlü psikolog Jordan Peterson'dan Bitcoin yorumu Tam Boyutta Gör

Miami Bitcoin 2022 konferansı, kripto para sektörüne dair birçok önemli gelişmeye ev sahipliği yaptı. Birçok ünlü isim de Miami Bitcoin 2022 konferansında konuşmacı olarak yer aldı. Ünlü psikolog ve yazar Jordan Peterson konferansta açıklama yapan isimlerden biri oldu. Jordan Peterson konferansta lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında konuştu.

Jordan Peterson, Bitcoin Konusunda Karamsar Olmadığını Söyledi

Kripto ekosistemi hakkında karamsar olmadığını dile getiren Peterson, buna rağmen merkeziyetsizliğin istenmeyen sonuçları karşısında temkinli olunması gerektiğini söyledi.

Jordan Peterson, Bitcoin ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Merkezi olmayan bir para sistemi fikri, bu devrimci bir fikir ve bunun hakkında ne kadar çok düşündüm, bu beni temkinli yapıyor. Paranın gerçekten merkeziyetsizleştirilmesi durumunda ne olacağı hakkında hiçbir fikrimiz yok.”

Peterson ayrıca, Bitcoin’in zamanla siyasi sistemden para çekebileceğini de söyledi. Ancak diğer taraftan bu olasılığın kendisini bir sosyal bilimci olarak kaygılandırdığını da belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim