Anlık Bildirim

Unreal Engine 4 ile geliştirilen rol yapma oyunu Undecember, mobil cihazlar için duyuruldu

Grafikleri ile dikkat çeken Unreal Engine 4 motoru ile geliştirilen hack and slash rol yapma oyunu Undecember, mobil cihazlar ve PC için duyuruldu.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen rol yapma oyunu Undecember, mobil cihazlar için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Needs Games ile birlikte Line Games'in yaptığı hack and slash rol yapma oyunu Undecember, mobil cihazlar ve PC için duyuruldu.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunun fragmanına bile baktığımızda görselliğin etkileyici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyunun öne çıkan bir diğer noktası ise karakter özelleştirme diyebiliriz. Karakterinizi özelleştirmenizin tonlarca yolu var ve bu sayede tamamen size ait bir karakter oluşturabilirsiniz.

Oyun mobil cihazlara gelmesinin yanı sıra PC'ye de geliyor ve oyuncular birlikte oynayabiliyor. Yani oyunun çok oyunculu modunu, mobil cihaz sahipleri ve PC sahipleri birlikte oynayabilecek. Ayrıca oyunun bir de çevrimdışı modu bulunuyor.

Aşağıdan oyunun fragmanını izleyerek oyuna dair daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Oyunun bu yıl sonunda yayınlanması bekleniyor. Ne yazık ki oyunun mağaza sayfaları açılmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim