Anlık Bildirim

Apple, uygun fiyatlı akıllı saati Apple Watch SE 2'yi bu yıl piyasaya sürebilir

Apple'ın uygun fiyatlı akıllı saati Apple Watch SE'nin halefi Apple Watch SE 2, bu yıl piyasaya sürülebilir. Özelliklerinde yapılan iyileştirmelerse saatin fiyatını artırabilir. İşte detaylar:

Uygun fiyatlı Apple Watch SE 2 bu yıl piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Uygun fiyatlı akıllı saat denince akla gelen ilk saatlerden Apple Watch SE'nin halefi Apple Watch SE 2 hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı. Önümüzdeki sonbaharda tanıtılması tahmin edilen Apple Watch SE 2, beklendiği kadar uygun fiyatlı olmayabilir.

 

Apple Watch SE 2, EKG takibi ve sürekli açık ekranla gelebilir

Uygun fiyatlı Apple Watch SE 2 bu yıl piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki sonbaharda, Apple Watch Series 8 ile birlikte piyasaya sürülmesi tahmin edilen Apple Watch SE 2, Apple Watch Series 7'de bulunan S7 işlemciyle gelebilir. Ayrıca Apple Watch SE 2'nin her zaman açık ekran, daha iyi bir ses kalitesi ve EKG çekimi için bir sensöre sahip olması gibi bir takım iyileştirmelerle gelmesi tahmin ediliyor.

Apple Watch SE 2'nin yaklaşık 18 saatlik bir kullanım süresine sahip olması ve hızlı şarj teknolojisiyle gelmesi bekleniyor. Ayrıca Apple Watch SE 2'nin özelliklerinde yapılan iyileştirmelerden dolayı selefine göre daha yüksek bir fiyatlandırmayla piyasaya sürülmesi tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim