Anlık Bildirim

Vietnam'ın yerli otomobil markasından yeni model: %100 elektrikli VF 3

Vietnam'ın yerli elektrikli araç markası VinFast, bu kez küçük ve şirin bir otomobille karşımızda. VF 3 adı verilen yeni modelin Vietnam pazarına özel olarak geliştirildiği belirtiliyor.
Vietnam'ın yerli otomobil markasından yeni model: VF 3 Tam Boyutta Gör
VinFast VF 3'ün köşeli tasarımı ve büyük plastik korumaları, onun küçük bir arazi aracı karakterine bürünmesine sebep olmuş. Otomobilin ön tarafında panjuru, farları ve logoyla uyumlu krom süslemeleri kapsayan altıgen panel dikkat çekiyor. Tampon ise tamamen siyah plastik malzemeden oluşuyor ve kenarlarında sahte hava girişleri göze çarpıyor.

Genel silüetiyle Suzuki Jimny modelini akıllara getiren VF 3'ün gövde uzunluğu 3114 mm. Bu da Jimny'e göre 53 cm daha kısa olduğu anlamına geliyor. Yan tarafta 16 inçlik beş kollu siyah jantlarıyla dikkat çeken modelin kapı kolları, yan aynaları, A sütunları ve tavanı da siyah renkte tasarlanmış. Arkada ise yine logoyla bütünleşik krom süslemeler ve tek parçadan oluşan küçük stop lambaları mevcut.

Vietnam'ın yerli otomobil markasından yeni model: VF 3 Tam Boyutta Gör
Paylaşılan görsellerde sadece ön bölümü görsek de VF 3'ün beş kişilik kompakt bir yaşam alanına sahip olduğu belirtiliyor. Bu alanda kontrast dikişlere sahip deri koltuk döşemeleri dikkat çekiyor. Konsolun üzerinde ise kumaş benzeri bir malzeme kullanılmış gibi görünüyor. İki kollu direksiyon simidi, küçük dijital gösterge ekranı ve ince havalandırma ızgaraları da konsol üzerinde göze çarpan detaylar arasında.

VF 3'ün motor ve batarya ile ilgili detayları henüz açıklanmadı. VinFast, söz konusu modelin Vietnamlıların milli aracı olma potansiyeline sahip olduğunu belirtiyor. Eylül ayında siparişe açılması planlanan model için teslimatlar 2024'ün üçüncü çeyreğinde başlayacak.

Vietnam'ın yerli otomobil markasından yeni model: VF 3 Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4064 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli araba, vietnam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim