Anlık Bildirim

Vivo Watch 2, TENAA'da göründü: İlk görüntüsü ortaya çıktı

Vivo çok yakında geçen yıl piyasaya sürdüğü Vivo Watch'un devam modelini çıkaracak. Vivo Watch 2 olarak anılan akıllı saat TENAA sertifikasyon kurumu tarafından onaylandı.

Vivo Watch 2'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Vivo çok yakında yeni bir akıllı saat piyasaya sürecek. Çinli sertifikasyon kurumu TENAA, Vivo Watch 2 olarak anılan modeli onaydı. Ayrıca cihazın tasarımını gözler önüne seren bir görüntüsünü de (aşağıdaki resim) yayınladı.

Vivo Watch 2, selefinden daha ince çerçevelere sahip yuvarlak bir OLED ekran taşıyacak. Şirket, serinin ilk modelinin 46 mm'lik varyantında 478 mAh pile yer vermişti. Yeni akıllı saat ise 515 mAh pille karşımıza çıkacak.

Vivo Watch 2'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı

Tek konfigürasyonda sunulabilir

Çinli markaya yakın kaynakların aktardığı bilgiye göre Vivo Watch 2, 46 mm kasa ve eSIM modülü ile donatılmış tek bir konfigürasyonda sunulabilir. Ayrıca daha fazla üçüncü parti uygulamayı destekleyeceği de gelen haberler arasında.

Şu an için akıllı saatin ne zaman duyurulacağına dair bir bilgi yok. Geçen yılki model Eylül ayında piyasaya sürülmüştü. Vivo Watch 2'nin TENAA'yı ziyaret etmesi de zaten çıkış tarihinin çok uzakta olmadığını gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim