Anlık Bildirim

VLC media player 20 yaşında

VideoLAN ekibi, efsanevi video oynatıcısının 20'inci yılını devirdiğini duyurdu. VLC media player 1 Şubat 2001 tarihinde yayınlanan ilk sürümüyle hayatımıza girmişti.

VLC media player 20 yaşında Tam Boyutta Gör

VideoLAN ekibi 20 yaşını dolduran ana projelerinin yıldönümünü kutluyor. VLC media player, yıllar geçtikçe tüm dünyada oldukça popüler hale geldi. Bu başarıya ulaşmasında basit, güvenilir, hızlı ve ücretsiz bir yazılım olması gibi avantajlarının payı büyük.

Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan VideoLAN'ın geliştirdiği VLC media player, çoğu insanın henüz internet erişimine bile sahip olmadığı 2001 yılında ortaya çıktı. 20 yılı deviren efsanevi video oynatıcısının ilk sürümü 1 Şubat 2001 tarihinde yayınlanmıştı.

VLC media player 20 yaşında Tam Boyutta Gör

Yüz milyonlarca aktif kullanıcısı var

Gün geçtikçe daha donanımlı hale gelen VLC birçok video formatını oynatabiliyor. Ayrıca Windows, MacOS, Linux, Android, iOS gibi popüler işletim sistemlerinden BSD, Tizen ve Windows 10 Mobile gibi daha az kullanılan işletim sistemlerine kadar çok çeşitli platformları destekliyor.

VLC media player 20 yaşında Tam Boyutta Gör

VideoLAN ekibi yazılımla ilgili bazı etkileyici veriler de paylaştı. VLC media player ilk sürümünden bu yana 3.5 milyardan fazla kez indirildi. Video oynatıcısı günümüzde yüz milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10970 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
VLC media player, videolan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim