Anlık Bildirim

Megaupload efsanesi ücretsiz 100 GB alanla geri dönüyor

Bir zamanların en popüler dosya paylaşım platformlarından olan ve 2012'de SOPA yasası nedeniyle kapatılan Megaupload efsanesinin tekrar açılacağı resmen duyuruldu.
Kim Dotcom’un bugünkü üne ve zenginliğe ulaşmasında önemli bir rol oynayan Megaupload adeta küllerinden doğuyor. Hatırlayacağınız üzere Hong Kong merkezli platform 19 Ocak 2012 tarihinde telif hakları gerekçesiyle kapatılmış ve Dotcom ise gerçekleştirilen baskında apar topar tutuklanmıştı.
Teknoloji dünyasının asi ismi resmi Twitter hesabından yayınladığı mesaj ile Megaupload’un 20 Ocak 2017'de, yani kapanmasının 5. yıldönümünde tekrar kullanıma açılacağını duyurdu. Eski üyelere açılışla ilgili bilgilendirme mail’i gönderilecek olan yeni Megaupload ayrıca ücretsiz 100 GB depolama alanı verecek. Veri transfer sınırı bulunmayacak platformda farklı cihazlar arasında senkronizasyonların oldukça kolay yapılabileceği ve Bitcoin ödeme seçeneğinin yer alacağı belirtiliyor.
Megaupload 2.0 ile önemli iş ortaklıkları kurduğunu söyleyen Kim Dotcom, dosya paylaşım servisi Mega NZ’nin artık işlevselliğini kaybettiğini ancak 20 Ocak'tan itibaren oyunun yeniden şekillendireceğini ifade ediyor. Şimdiden teknoloji gündeminin en çok konuşulanları arasına giren site için birkaç ay daha beklememiz gerekiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9617 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Kim Dotcom, Megaupload ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim