Anlık Bildirim

Rick and Morty 5. sezonun son bölümleri ertelendi: Eylülde 1 saatlik özel bölümle sezon finali yapacak

Popüler ve başarılı animasyon dizisi Rick and Morty'nin beşinci sezonu normalde önümüzdeki 2 hafta boyunca yayınlanan bölümlerle final yapacaktı. Ancak final bölümü 5 Eylül'e ertelendi.

Rick and Morty 5. sezon finali 1 saatlik bölüm ile 5 Eylül'de Tam Boyutta Gör

2013 yılında Adult Swim kanalında yayın hayatına başlayan son dönemin popüler ve başarılı animasyon serilerinden Rick and Morty'nin beşinci sezonu için farklı bir yola gidildi. Normalde 15 ve 22 Ağustos'ta yayınlanacak olan bölümler ile beşinci sezonun finalini yapacak dizinin son iki bölümü, tek bir bölüme evirildi.

Final Bölümü 5 Eylül'de

Yapılan son açıklamaya göre önümüzdeki 4 hafta boyunca Rick and Morty'nin yeni bölümü gelmeyecek. 5 Eylül 2021'de ise 1 saat uzunluğundaki özel bölüm ile dizi sezon finali yapacak. Normalde beşinci sezonun dokuzuncu ve onuncu bölümlerinin ismi sırasıyla Forgetting Sarick Mortshall ve Rickmurai Jack'ti.

Rick and Morty'nin beşinci sezon sekizinci bölümü dün akşam yayınlanmıştı. Rick and Morty'nin beşinci sezon hariç tüm bölümleri şu anda Netflix'te bulunuyor. Sezonlar bittikten birkaç hafta sonra da yeni sezon Netflix'e ekleniyor. Yani Ekim 2021 civarında beşinci sezonun Netflix'e geleceğini düşünebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim