Anlık Bildirim

WhatsApp'ta tema rengi değiştirilebilecek

WhatsApp'ın yeşil rengini sevmeyenler için güzel haber WABetaInfo'dan geldi. Kullanıcılar, yeni tema özelliğiyle sohbet baloncuklarının rengini değiştirebilecek.
whatsapp sohbet tema değiştirme özelliği Tam Boyutta Gör
WhatsApp, kullanıcıların tercihine uygun varsayılan sohbet teması seçmesine olanak tanıyan bir özelliği test ediyor. Tema özelleştirme özelliği şu anda WhatsApp iOS beta (24.11.10.70 sürümünde) kullanıcılarına açık.

WhatsApp'a tema özelliği geliyor

WABetaInfo’nun paylaştığı görsele göre kullanıcılar, sohbet balonu için beş renk arasından bir renk ve duvar kağıdı seçebilecek. Seçilen renk, uygulamanın tamamında varsayılan sohbet teması olacak ve değişiklikler yalnızca kişi tarafından görülebilecek; diğer kullanıcıların arayüzünü etkilemeyecek.

Sohbet tema özelliği, yeşile alternatif arayanlar ve kişiselleştirmeyi sevenlerin ilgisini çekecektir. WhatsApp şu anda kullanıcıların düz renkler ve koyu/açık temalı duvar kağıtları arasından seçim yaparak sohbet duvar kağıdını değiştirmesine olanak tanıyor. Uygulama ayrıca, varsayılan duvar kağıdındaki görselin görünürlüğünü ayarlamaya izin veriyor. Galerideki bir fotoğraf ta sohbet duvar kağıdı olarak ayarlanabiliyor.

Yapay zeka tarafından oluşturulan profil fotoğrafları, okunmamış mesaj sayısı, gizli topluluk sohbetleri, Durum güncellemeleri için yeni kullanıcı arayüzü, en son çevrimiçi olan kullanıcılar dahil olmak üzere şu anda test edilen birçok WhatsApp özelliği var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21774 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, meta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim