Anlık Bildirim

Dünyaca ünlü Wix sitesi Bitcoin kabul ediyor

Wix platformunda yapacağınız ödemeleri artık kripto para ile de gerçekleştirebilirsiniz. BitPay cüzdanlarının geçerli olduğu ülkelerde Wix ödemeleri de mümkün olacak.

Wix platformu

Kripto para ile ödeme seçeneklerinin giderek arttığı günümüzde artık dev isimler de yavaş yavaş topa girmeye başladı. Tesla’nın bir dönem Bitcoin ile ödeme imkanını saymazsak Google Pay bu konuda en büyük global hamle olarak gösteriliyor. Şimdi ise Wix trende katılıyor. 

Wix ödemeleri Bitcoin ile

Kullanıcılara hazır internet sitesi şablonları sunması ile ünlenen Wix platformu yaptığı açıklamada kripto para ödemelerini kabul edeceğini duyurdu. Bitpay ortaklığı ile gerçekleşecek olan ödeme belirli ülkelerde geçerli olacak. 

Kullanıcıların kripto para ödemesinden faydalanabilmesi için BitPay cüzdanında ilgili birimi tutması gerekiyor. Wix hesabındaki Ayarlar kısmından ise BitPay seçeneğinin aktif edilmesi yeterli oluyor. 

Ödemeler Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC), Binance USD (BUSD), Dai (DAI), Gemini Dollar (GUSD), Pax Dollar (PAX), USD Coin (USDC) birimleri ile oluyor. Minimum ödeme 1$ ile olurken işlem başına yüzde 1 komisyon kesiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim