Anlık Bildirim

Xbox'ın yeni kablolu ve mikrofonlu kulaklığı tanıtıldı: İşte özellikleri ve görselleri

Xbox'ın kablolu ve mikrofonlu yeni kulaklığı "Xbox Stereo Mikrofonlu Kulaklık" tanıtıldı. Tasarımı bir önceki kulaklık ile neredeyse aynı olan kulaklık fiyatı ile dikkat çekiyor.

Xbox Stereo Mikrofonlu Kulaklık duyuruldu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz saatlerde Microsoft, Xbox konsolu için yeni kablolu ve mikrofonlu yeni kulaklığını duyurdu. Hem çıkış tarihi hem de fiyatı açıklandı.

Xbox Stereo Mikrofonlu Kulaklık ismi ile çıkış yapacak olan bu yeni kulaklık tasarım olarak daha önce tanıtılan kulaklıkla neredeyse aynı. Tek farkı şu an için bu kulaklığın kablolu olması diyebiliriz. Ayrıca fiyat olarak da daha ucuz. Bir önceki kulaklık 99 dolarken bu 59 dolar. 

Kulaklık bugün ön siparişe açıldı ancak Türkiye dahil değil. Kulaklık 21 Eylül'de çıkış yapacak. Tahminen Ekim 2021 gibi Türkiye'de satışa çıkar. Fiyatı ise 700 TL civarında olacaktır.

Kulaklığın Detayları

  • Kendinizi oyuna kaptırın

Yüksek kaliteli Windows Sonic uzamsal sesi, canlı ve net sohbeti destekleyen Xbox Stereo Mikrofonlu Kulaklık ile yüksek ve mükemmel netlikte sesli oyun deneyimi yaşayın. Esnek, hafif tasarım uzun süren oyun seansları sırasında konforlu bir deneyim sağlar.

  • Uzamsal ses

Gerçekçilik ve sizi tamamen saran ses doğruluğu için Windows Sonic, Dolby Atmos ve DTS Headphone:X gibi uzamsal ses teknolojilerini destekler.

  • Sezgisel tasarım

Uzayan oyun saatleri sırasında daha konforlu bir deneyim sağlayan kullanışlı kulaklık üstü kontroller ile ultra yumuşak kulaklıkların keyfini çıkarın. Kullanmıyorken ayarlanabilir mikrofonu geri çekin.

  • Uyumluluk

3,5 mm ses jakı ile doğrudan Xbox Kablosuz Kumandasına bağlanın, pil gerekli değildir.

Kulaklığın Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim