Anlık Bildirim

Xiaomi ilk akıllı TV kamerasını duyurdu

Xiaomi Mi TV web kamerası uyumlu tüm akıllı televizyon ve bilgisayarlarda USB Tip-C bağlantısı üzerinden Full HD çözünürlükte görüntülü görüşme yapabilmenizi sağlıyor.

Xiaomi Mi TV Webcam tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Oturma odasındaki televizyonların yetenekli hale gelmesi haliyle bir kamera eklentisine de ihtiyacı arttırıyor. OnePlus markasından sonra Xiaomi de televizyonları için web kamera aksesuarını duyurdu.

Xiaomi Mi TV Webcam özellikleri ve fiyatı

Rakibi gibi Xiaomi Mi TV Webcam modeli de Çinli Seevo tarafından üretiliyor ve tüm özellikleri aynı. Xiaomi biraz daha fiyat avantajı sunarak rakibinin önüne geçmeyi amaçlıyor. 

Web kamerası 2MP çözünürlüğe sahip ve Full HD 25fps video akışlarına imkân tanıyor. 71 derecelik görüş açısı sunan kamera sabit odaklı. Görüntülerde kumlanmayı önleme yöntemi kullanan kamera ayrıca bir kapağa da sahip. 

Çift uzak alan mikrofonu 4 metreye kadar algılama yapabilirken Google Duo ile entegrasyon da sağlanıyor. USB Tip-C bağlantısı sayesinde Android TV 8, Windows ve MacOS platformlarında kullanılabiliyor. 27$ fiyat etiketine sahip olan kameranın kutusundan Tip A-Tip C kablosu da çıkıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim