Anlık Bildirim

Xiaomi nihayet MIUI arayüzündeki karanlık mod sorunlarını çözeceğini açıkladı

MIUI arayüzünde yer alan karanlık mod işlevindeki problemlerle ilgili yoğun şikayetler alan Xiaomi, sorunların farkında olduğunu ve düzelteceğini duyurdu.

Xiaomi, MIUI arayüzündeki karanlık mod sorunlarını çözecek Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin yeni kullanıcı geri bildirim politikası meyvelerini vermeye devam ediyor. Şirket, MIUI arayüzündeki bir dizi "karanlık mod" sorununun farkında olduğunu ve yakında kullanıcı deneyimini iyileştirme sözü verdiğini açıkladı.

MIUI'deki karanlık tema uzun süre önce kullanıma sunulmuş olsa da bu işlev hala tam olarak düzgün çalışmıyor. Dolayısıyla birçok kullanıcı, karanlık tema etkinleştirildiğinde, resmi olarak desteklemeyen uygulamalarda bile zorla açılmasından şikayet ediyor. Bazı durumlarda bu hatalar, ekrandaki koyu öğelerin görüntülenememesine veya renklerin yanlış görüntülenmesine neden oluyor.

Xiaomi, MIUI arayüzündeki karanlık mod sorunlarını çözecek

MIUI arayüzünde çok fazla hata mevcut

Xiaomi yazılım bölümü başkanı Zhang Guoquan, kullanıcıların birinden gelen başka bir şikayete yanıt olarak MIUI'de karanlık modu optimize etmeye çalıştıklarını yazdı ve yakında bir çözüm sunulacağını söyledi.

Xiaomi daha önce de kullanıcılarına MIUI yazılımının kalitesini artırma sözü vermişti. Sonuç olarak da şirket içinde, ortaya çıkan hatalara hızla yanıt vermek üzere tasarlanmış özel bir bölüm oluşturuldu. Kullanıcılardan gelen hataları düzeltmek üzere kurulan bu bölümün çok fazla mesai yapacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Zira MIUI arayüzünde, karanlık mod dışında birçok hata mevcut ve kullanıcılar da bu durumdan oldukça şikayetçi.

Kaynakça https://www.gizchina.com/2021/07/07/miui-dark-mode-issues-xiaomi-promises-special-optimization/ https://news.mydrivers.com/1/767/767962.htm Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15638 kez okundu.
8 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, miui ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim