Anlık Bildirim

Xiaomi Watch S1 Pro tanıtıldı: Şık tasarımlı premium akıllı saat

Xiaomi, bugünkü etkinlikte yeni akıllı saati Watch S1 Pro’yu da tanıttı. Katlanan telefon Mix Fold 2, Pad 5 Pro 12.4 inç tablet ile birlikte tanıtılan Watch S1 Pro’nun özellikleri haberimizde.

Xiaomi Watch S1 Pro

Xiaomi, bugün Çin’de düzenlediği etkinlikte birçok ürün tanıttı. MIX Fold 2 katlanan telefon, Pad 5 Pro 12.4 inç tablet, Buds 4 Pro kulaklık, Resmi K50 Extreme Edition akıllı telefonla birlikte Watch S1 Pro akıllı saat modeli de tanıtıldı. Watch S1 Pro, geçen yıl Aralık ayında tanıtılan Watch S1’in yenilenmiş sürümü. İşte Xiaomi Watch S1 Pro’nun özellikleri

Paslanmaz çelik kasa

Xiaomi Watch S1 Pro akıllı saat, 46mm yuvarlak kasa ve paslanmaz çelik yekpare gövdeye sahip. Saatin sağ tarafında dijital crown ve tasarımla bütünleşmiş bir düğme var. 480 x 480 piksel çözünürlüğünde, 600 bit maksimum parlaklığa ulaşabilen 1.47 inç AMOLED ekrana bakıyoruz. Hem ekran hem de arka, safir cam ile korunuyor. Xiaomi’nin yeni akıllı saati, 50 metreye kadar suya dayanıklı.

100'ün üzerinde spor modu

Watch S1 Pro, 24 saat kalp atış hızı takibi ve SpO2 sensörüyle donatılmış. İvmeölçer, jiroskop, jeomanyetik, atmosferik, ortam ışığı, aşınma için kapasitif sensör, saatin taşadığı diğer sensörler. Uyku düzeni, stres seviyesi, cilt sağlığını takip etme yeteneğine sahip. Saat, 100’den fazla egzersiz modunu bir araya getiriyor. Akıllı telefona ihtiyaç duymadan yürüyüş yapma, bisiklete binme, koşu gibi açık hava etkinliklerini kaydetmek için yerleşik GPS’e sahip.

Xiaomi Watch S1 Pro arayüz

Tam şarjla 15 güne kadar kullanım

Watch S1 Pro akıllı saat, 500mAh bataryadan güç alıyor. Xiaomi, saatin tam şarjla 15 güne kadar dayandığını iddia ediyor. Klasik olarak manyetik şarjı destekliyor. Ters şarj özelliği sayesinde telefonunuzla da şarj etmeniz mümkün. Tahmin edeceğiniz üzere bu özelliği kullanmak için uyumlu bir telefona sahip olmanız gerekiyor. Üçüncü parti uygulamaları destekleyen saat, MIUI üzerinde çalışıyor. Yazılım, müzik çalma, Xiaomi televizyonları kontrol etme, el feneri gibi kullanışlı özellikler sunuyor. Son olarak, Bluetooth 5.0 ve NFC bağlantısını destekliyor.

Xiaomi Watch S1 Pro şarj Tam Boyutta Gör

Xiaomi Watch S1 Pro özellikleri

  • Ekran: 480 x 480, 600nit, 1.47 inç AMOLED, safir cam koruması, always on display
  • Kasa boyutu: 46mm (46 x 46 x 11.28mm)
  • Batarya: 500 mAh
  • İşlemci: 12nm
  • Spor: 100'den fazla egzersiz modu
  • Diğer: Bluetooth 5.0, NFC, yerleşik GPS, Bluetooth üzerinden arama için hoparlör ve mikrofon

Xiaomi Watch S1 Pro fiyatı

Xiaomi Watch S1 Pro’nun fiyatı; 222 dolar. Saat, Çin'de fluoroelastomer, paslanmak çelik ve deri kayış ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9374 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi watch s1 pro, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim