Anlık Bildirim

Yandex Reklam Ağı, firmalara gelirlerini artırma yolları sunuyor

Dijital reklamcılık sektöründe rekabet artarken, web gelirinizi artırmak için güvenilir ve yenilikçi bir çözüm arıyorsanız, Yandex Reklam Ağı (YAN) aradığınız ilaç olabilir.
Yandex Reklam Ağı, firmalara gelirlerini artırma yolları sunuyor Tam Boyutta Gör
YandexAds, Avrupa’nın en büyük internet şirketlerinden biri olan Yandex’in bir bölümü olarak faaliyet gösteriyor ve web sitelerine trafik çekmek, reklam verenlere doğrudan erişim sağlamak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek gibi pek çok avantaj sunuyor. Bunlardan birisi de Yandex Reklam Ağı (YAN).

Yandex Reklam Ağı, firmaların web gelirlerini artırıyor

Yandex Kıdemli Yayıncı İlişkileri Müdürü Mihail Şvabenland, YAN’ın yayıncılara sunduğu fırsatları şöyle anlattı: "YAN, dijital reklamcılık alanında başarılı olmak isteyen yayıncılara inovatif bir açılım sunuyor. Header Bidding çözümü, çok platformlu entegrasyon ve şeffaf analitik yaklaşımı aracılığıyla Yandex Prebid’in Türkiye’deki yayıncılar için de çok etkili bir araç haline geleceğine inanıyoruz.”

YAN, katı moderasyon kurallarıyla 300'den fazla metriği dikkate alarak web sitesi kullanıcılarına özelleştirilmiş reklamlar sunmak için makine öğrenme algoritmalarını kullanıyor ve yüksek Tıklama Oranları (TO) ve Bin Gösterim Başına Maliyet (CPM) değerleri sağlıyor. Ayrıca, detaylı analizler ve raporlar sunarak yayıncılara reklam performansı ve gelir üretimi alanında yakın takip imkânı sağlayan Yandex Reklam Ağı’nın otomatik ödemeleri sayesinde reklam verenler kazançlarını sorunsuz bir şekilde alıyor ve kesintisiz gelir akışı sağlıyor.

CPM’lerde yüzde 30, doldurma oranlarında yüzde 20 artış

Yandex Reklam Ağı, firmalara gelirlerini artırma yolları sunuyor Tam Boyutta Gör
Türkiye’de son olarak Yandex’in Turkuvaz Medya Grubu’nun ilk 5 iş ortağından (11 iş ortağı içinden) biri olarak öne çıktığını aktaran Şvabenland, iş birliği yapmaya başladıktan sonra Turkuvaz Medya Grubu’nun CPM oranlarında yüzde 30 artış, ayrıca doldurma oranlarında da yüzde 18 ile yüzde 20 arasında artış görüldüğünü aktardı.

Turkuvaz Medya Grubu, reklam kapasitesini geliştirmek için Prebid.js üzerine kurulu başarılı bir header bidding teknolojisi kullanırken Yandex Advertising Network ile girdiği iş ortaklığıyla birden fazla reklam ağında rekabetçi açık artırmalar düzenlenmesi temin etti ve hem kendilerine özgü ihtiyaçlarını en iyi karşılayacak anlaşmaları yaptı hem de kendi içerikleriyle en uyumlu reklam formatlarını kullandı. Firma ayrıca küresel ayrıca Yandex’in küresel erişimini kullanarak yalnızca Türkiye’de değil dünyanın her yerindeki doğrudan reklam verenlerle bağlantı kurabildi.

Yandex Reklam Ağı (YAN) aynı zamanda müşterilerine Yandex Advertising Network olmadan gelir elde etmeleri mümkün olmayan ülkelerden gelen trafik için de gelir etmelerini sağlayacak yöntemler de sunuyor. YAN, 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren ve 20 binden fazla çalışanı bulunan YandexAds’in bir parçası olarak iş ortaklarına “her şey dahil hizmet” sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim