Anlık Bildirim

Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandı

Yeni nesil 2021 Honda Civic Sedan nihayet Türkiye'de yola çıkmaya hazır. Bugün lansmanı düzenlenen yeni Civic, LPG'li seçeneklerle bayilerdeki yerini alacak. İşte yeni Civic fiyat listesi:

Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandı Tam Boyutta Gör

Yeni 2021 Honda Civic Sedan için beklenen gün geldi. Türkiye'de satışa sunulmaya hazırlanan yeni Civic Sedan lansmanıyla birlikte fiyatlar da belli oldu. LPG'li seçeneklerle de gelen yeni nesil Honda Civic fiyatı 374.000 TL'den başlıyor. Yeni Civic sedan, 13 Kasım itibariyle yollarda olacak.

Yeni Honda Civic Sedan fiyatı ve özellikleri

Yeni 2021 Honda Civic Sedan, Türkiye'de Premium, Elegance ve Executive+ donanım seviyeleriyle satışa sunuluyor. Bu donanım seviyelerinin LPG'li versiyonlarında 'Eco' takısı mevcut. Ayrıca yeni Civic'in giriş seviyesindeki Premium donanım seviyesi yalnızca LPG'li olarak tercih edilebiliyor. Diğer iki donanım benzinli motorlarla da satın alınabiliyor.

Yeni 2021 Honda Civic Sedan Türkiye fiyat listesi

Versiyon Fiyat
LPG -
Premium Eco 374.000 TL
Elegance Eco 410.000 TL
Executive+ Eco 440.000 TL
Benzinli -
Elegance 402.000 TL
Executive+ 435.000 TL

Yeni Civic teknolojik özellikleri

Yeni Honda Civic, iç ve dış tasarım olarak selefine göre daha minimalist görünüme sahip bir otomobil. Yeni Civic'in altyapısında, burulma direnci, yol tutuş ve güvenlik gibi konularda iyileşme sağlayan güncellemeler yapılmış. Yeni Civic'in iç mekanında 10.2 inç boyutunda dijital gösterge paneli ile 7 inç ve 9 inç dokunmatik multimedya ekranı seçenekleri bulunuyor. Her iki bilgi-eğlence sistemi ekranı da kullanım kolaylığı ve daha rahat bir görüş için yaklaşık 4 inç daha yüksekte konumlandırılırken; ses düğmesi dahil fiziki düğmeler ve basitleştirilmiş menü yapısıyla sistem, pratik ve rahat bir kullanım sunuyor.

Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandı Tam Boyutta Gör

Yeni nesil Civic’in tüm versiyonları, 7 inç renkli TFT ekrana sahip dijital göstergelerle donatılıyor. Executive+ versiyonun benzinli motor seçeneğinde ise Civic’te ilk kez sunulan tamamen dijital LCD gösterge sunuluyor. 10,2 inçlik yüksek çözünürlüklü tam renkli LCD ekran, tamamı direksiyon simidinden kişiselleştirilebilen çeşitli bilgileri gösteriyor. Civic’in Premium ve Elegance versiyonları standart olarak 7 inç renkli dokunmatik ekrana sahip yeni bir ses sistemi ile donatılırken; Executive+ versiyonunda tamamen yeni 9 inç HD renkli dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunuyor.

Civic Sedan’ın standart olarak tüm donanım paketlerinde Apple CarPlay® ve Android Auto™ uyumlu olan bilgi-eğlence sistemi sunulurken; ayrıca Executive+ versiyonunda akıllı telefonlar için kablosuz şarj özelliği de yer alıyor. Executive+ donanım paketinde, ön konsolda iki adet USB girişi bulunuyor.

11’inci nesil Civic Sedan sunulan Honda SENSING teknolojisi ile önceki nesilden iki kat daha geniş (50 derece yerine 100 derece) alanı tarayan ön kamera kullanılıyor. Honda’nın gelişmiş sürüş destek teknolojileri ise güvenli bir yolculuk deneyimi sunuluyor. Önceki nesil Civic Sedan modellerinde bulunan güvenlik donanımlarına ek olarak Executive+ paketinde sunulan ve sağ yan ayna altına monte edilen kamera ile çalışan Lanewatch özelliği sayesinde yolun sağ tarafı multimedya ekranında görüntülenebiliyor.

Yeni Civic motor ve tüketim verileri

Yeni Civic, geliştirilen motor özellikleri ve iyileştirilen CVT şanzıman ile yüksek verimlilik seviyesini ve gelişmiş sürüş keyfini bir arada sunuyor. Yeni Civic Sedan; 1.5L VTEC Turbo (benzin) 6.000 d/d’de 182 PS (134 kW) güç ve 1.700-4.500 d/d aralığında 240 Nm tork üretirken; 1.5L VTEC Turbo ECO (LPG) 5.500-6.000 d/d’de 129 PS (95 kW) güç ve 1.700-4.500 d/d aralığında 180 Nm tork değerine sahip iki motor seçeneği ile satışa sunuluyor.

Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandı

11’inci nesil Civic Sedan’ın 1.5 VTEC Turbo motoru 151 gr/km (WLTP) CO2 emisyonu ile birleşik yakıt tüketimindeki 6,7 lt/100 km (WLTP) değerleri sunarken; 1.5 VTEC Turbo ECO motoru ise 148 gr/km (WLTP) CO2 emisyonu ile birleşik yakıt tüketimindeki 6,5 lt/100 km (WLTP) değerleri ile yakıt verimliliği sağlıyor. Yeni nesil Civic Sedan, Turbo LPG motor seçeneğine sahip olması ile dikkat çekiyor.

Yeni nesil Civic’te turbo beslemeye yönlendirilen egzoz, türbin çarkı, giriş ve çıkış noktalarındaki boru tasarımındaki iyileştirmeler sayesinde verimlilik artırıldı ve daha kısa tepki süresi ile yüksek güç üretimi sağlandı. Sürekli Değişken Şanzıman (CVT) ile kombine edilen motor seçenekleri ile yeni Civic Sedan, daha akıcı ve verimli bir sürüş için birçok noktada iyileştirildi. G-Design vites değiştirme sayesinde farklı sürüş koşullarında, otomobil sürücünün gaz kelebeği komutlarına bağlı olarak aracın hızlanmasını iyileştiriyor.

CVT, geleneksel otomatik şanzımana benzer sürüş hissi sağlamak üzere motor devrini kademeli şekilde ayarlıyor. Normal ve Eco sürüş modları dışında Elegance ve Executive+ versiyonlarında, kullanıcı tarafından seçilebilen yeni bir Spor modu sunuluyor. Spor modu için kullanılan özel CVT vites, yüksek tork hissi ve hızlanma tepkisi sunuyor. Yakıt tüketimini düşürmek üzere programlanan Eco modu, sürücü agresif bir sürüş tarzı otaya koysa bile yakıt verimliliğini korumak için pedal tepkilerini ayarlıyor. Normal mod ise yakıt tasarrufu ve performans arasında bir denge sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31856 kez okundu.
90 kişi, toplam 97 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, s5 hf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim