Anlık Bildirim

Yeni 2021 Mercedes-Benz C-Serisi Türkiye fiyatı açıklandı

Şubat ayında tanıtılan ve özellikleriyle adeta küçük S-Serisi olarak nitelendirebileceğimiz yeni nesil Mercedes-Benz C-Serisi'nin fiyatı belli oldu. İşte yeni C-Serisi özellikleri ve fiyatı:

Yeni 2021 Mercedes-Benz C-Serisi Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Şubat ayında tanıtılan ve kısa süre önce Türkiye tanıtımları başlayan yeni 2021 Mercedes-Benz C-Serisi'nin fiyatı belli oldu. Yeni C-Serisi fiyatı 922.000 TL'den başlıyor. Vergisiz liste fiyatıysa 433.145 TL.

2021 Mercedes-Benz C-Serisi özellikleriyle neler sunuyor?

Yeni 2021 C-Serisi Türkiye'de C 200 4Matic versiyonu ve Edition 1 AMG paketiyle tercih edilebiliyor. Otomobilde 204 beygir güç ve 300 Nm tork üreten 1.5 litre turbo benzinli ünite bulunuyor. Motora 9 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor. 0-100 km/s hızlanmasını 7.1 saniyede tamamlayan ve azami hızı 241 km/s olarak açıklanan modelde ekstra 15 kW güç ve 200 Nm tork sağlayan EQ Boost elektrik desteği de mevcut.

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi'nin iç ve dış tasarımında AMG dokunuşları mevcut. 19 inçlik AMG tasarımı hafif alaşım jantlar standart. Bunun yanı sıra çapı değişmeyen iki farklı jant tasarımı daha mevcut. İç mekanda ise iki bölgeli otomatik klima, elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, 64 renkli aktif ambiyans aydınlatması, USB paketi, aydınlatmalı kapı eşikleri ve otomatik bagaj kapağı kapatma sistemi gibi özellikler sunuluyor.

Yeni 2021 Mercedes-Benz C-Serisi Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Yenilenen sedan modelde MBUX sistemi mevcut. Söz konusu sistem 12.3 inç dijital gösterge ekranı ve 11.9 inç multimedya ekranıyla eşlenmiş. Android Auto, Apple CarPlay ve kablosuz şarj özellikleri de bulunuyor. Güvenlik tarafında ise DYNAMIC SELECT, adaptif uzun far yardımcısı, aktif fren yardımcısı, aktif şerit takip yardımcısı, hız sabitleyici ve sınırlayıcı, konsantrasyon kaybı yardımcısı ve otra konsol hava yastığı gibi donanımlar görmekteyiz.

Elektrikli katlanır yan aynalar, anahtarsız çalıştırma, kör nokta yardımcısı, otomatik kararan aynalar (sol dış ve iç), aktif park yardımcısı, geri görüş kamerası ve panoramik sunroof gibi donanımlar da yeni C-Serisi'nin standart özellikleri arasında. Arka aks yönlendirme sistemi, ön camda sanal gösterge paneli gibi özellikler ise opsiyon listesinde yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
72644 kez okundu.
47 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim