Anlık Bildirim

Makyajlı 2021 Seat Ibiza'nın Türkiye fiyatı belli oldu

Yenilenen kompakt model ilk olarak 1.0 EcoTSI 110 HP DSG kombinasyonu ve Style donanım seviyesiyle Türkiye'ye giriş yaptı. İşte makyajlı Ibiza'nın fiyatı ve özellikleri:

Yeni 2021 Seat Ibiza Türkiye fiyatı ve özellikleri

Seat, bundan üç ay önce yenilenen Ibiza ve Arona modellerinin örtüsünü kaldırmıştı. Makyajlı 2021 Seat Ibiza'nın Türkiye fiyatı belli oldu. Makyajlı Ibiza fiyatı 231.000 TL'den başlıyor.

2021 Seat Ibiza özellikleriyle neler sunuyor?

Yenilenen kompakt model şu anda yalnızca 1.0 litre EcoTSI motor ve DSG kombinasyonuyla tercih edilebiliyor. Donanım seviyesi olarak da makyaj öncesi kasada olduğu gibi sadece Style paketi mevcut. Söz konusu ünite 110 beygir güç ve 200 Nm tork üretiyor. Bu sayede 0-100 km/s hızlanmasını 10,3 saniyede tamamlayan Ibiza'nın azami hızı da 195 km/s.

Makyajlı 2021 Seat Ibiza'nın Style donanım seviyesinde 15 inç gri alüminyum alaşımlı jantlar, LED gündüz sürüş farları, EcoLED ön farlar, halojen stoplar, arka park sensörleri ve otomatik katlanabilir yan aynalar standart. İç mekandaysa kendiliğinden kararan dikiz aynası, 8.25 inç dokunmatik multimedya ekranı, yağmur sensörü, elektrikli ön-arka camlar, USB-C çıkışları ve 6 hoparlörlü ses sistemi standart özellikler arasında.

Yeni 2021 Seat Ibiza Türkiye fiyatı ve özellikleri

Güvenlik tarafına baktığımızda ise makyajlı Ibiza'da ön bölge asistanı, hız sabitleme sistemi ve hız sınırlayıcı, şerit takip asistanı, ikincil çarpışma freni, yorgunluk tespit sistemi ve yokuş kalkış desteği gibi yardımcıların standart olduğunu görüyoruz. Adaptif hız sabitleyici, kör nokta tespit sistemi ve arka çapraz trafik uyarısı ise opsiyon listesinde.

Yeni Ibiza'nın jantları ekstra ücret karşılığı 16 inç'e yükseltilebiliyor. Bunun yanı sıra Full LED aydınlatma paketi, açılabilir cam tavan, anahtarsız giriş ve çalışrtırma, 10.25 inç dijital gösterge, 9.2 inç multimedya ve navigasyon, kablosuz şarj ünitesi ve geri görüş kamerası da yine opsiyon olarak sunulan özellikler arasında yer alıyor.

  • YENİ IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style
  • Net fiyat: 129.755 TL
  • Satış fiyatı: 231.000 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19099 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
s5 hf, Ibiza ve
2 etiket daha Galeri otomobil fiyatları
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim