Anlık Bildirim

Makyajlı 2021 Citroen C3 Aircross Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Teknik tarafta pek değişime uğramayan fakat yenilenen tasarımı ve teknolojilerinin yanı sıra kişiselleştirme seçenekleri de artırılan makyajlı 2021 Citroen C3 Aircross fiyatı ve özellikleri:

makyajlı c3 aircross ön tasarım Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz mart ayında örtüsü kaldırılan makyajlı Citroen C3 Aircross Türkiye'de. Tasarımı ve teknolojileri güncellenen, kişiselleştirme seçenekleri artırılan Citroen C3 Aircross 2021 fiyatı 300.000 TL'den başlıyor.

Yeni C3 Aircross özellikleriyle neler sunuyor?

Makyajlı 2021 C3 Aircross Türkiye'de Feel Bold ve Shine donanım seviyeleriyle tercih edilebiliyor. Kaputun altındaysa 130 beygirlik 1.2 PureTech benzinli ve 120 beygirlik 1.5 BlueHDi motor seçenekleri mevcut. Her iki motor da standart olarak EAT6 otomatik şanzımanla kombine edilmiş. 

Yeni C3 Aircross'un Feel Bold donanım seviyesinde yokuş kalkış desteği, yan ve perde hava yastıkları, şerit ihlal uyarı sistemi, hız limit panoları okuma sistemi ve sürücü yorgunluk tespiti gibi güvenlik donanımları standart. Aktif güvenlik fren sistemi, çarpışma uyarı sistemi ve otomatik uzun far gibi özelliklerse Shine paketinde devreye giriyor. Kör nokta uyarısı ve park asistanı ise opsiyonel.

yeni c3 aircross arka tasarım Tam Boyutta Gör

Diğer özelliklere baktığımızda Feel Bold seviyesinde hız sabitleyici, arka park sensörü, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, otomatik klima, eve giriş aydınlatma sistemi, elektrokrom dikiz aynası, elektrikli katlanabilir yan aynalar gibi özellikler görüyoruz. Advanced Comfort koltuklar bu pakette opsiyonel.

Shine'da ise ek olarak Advanced Comfort koltuklar, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kaydırılabilir arka koltuklar ve açılabilir panoramik cam tavan devreye giriyor. Isıtmalı ön koltuklar Feel Bold seviyesinde mevcut değil, Shine seviyesinde ise opsiyon olarak sunuluyor.

Yenilenen crossover'ın teknolojilerine baktığımızda Feel Bold seviyesinde 3.5 inç dijital gösterge, 7 inç dokunmatik ekran, Mirror Screen, USB bağlantı noktası ve 12V güç soketi gibi özellikler mevcut. Shine'da bunlara ek olarak 9 inç dokunmatik ekran ve navigasyon özelliklerine yer verilirken, kablosuz şarj özelliği de opsiyon listesinde bulunuyor.

Son olarak dış tasarıma baktığımızda Feel Bold seviyesinde 16 inç 3D görünümlü çelik jantlar, LED gündüz sürüş farları, ECO LED ön farlar, sis farları ve 3D görünümlü arka farlar gibi özellikler bizleri karşılıyor. Shine'da ise farklı olarak 17 inç alajım jantlar mevcut. Çift renk tavan seçeneği her iki seviyede de opsiyonel.

Yenilenen C3 Aircross'un bagaj hacmi kaydırılabilen arka koltuklar devreye girdiğinde 410 ila 520 litre arasında değişiyor. Arka koltuklar katlandığındaysa bu değer 1289 litreye kadar çıkıyor.

Makyajlı 2021 Citroen C3 Aircross fiyatı

Citroen C3 Aircross 2021 fiyat listesi

Motor Donanım Fiyat
1.2 PureTech 130 HP - EAT6 Feel Bold 300.000 TL
1.2 PureTech 130 HP - EAT6 Shine 338.000 TL
1.5 BlueHDi 120 HP - EAT6 Feel Bold 317.000 TL
1.5 BlueHDi 120 HP - EAT6 Shine 353.000 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
48303 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, crossover ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim