Anlık Bildirim

Yeni Hyundai Elantra N'in tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı

Geçen yıl standart Elantra'nın tanıtılmasının ardından genişlemeye devam eden ailenin en tepesinde yer alacak olan 2022 Hyundai Elantra N ile ilgili diğer detaylar önümüzdeki haftalarda paylaşılacak.

Yeni Hyundai Elantra N'den heyecan verici ipucu görselleri geldi Tam Boyutta Gör

2022 Hyundai Elantra N ile ilgili daha önce birçok kamuflajlı görsel paylaşan Koreli marka bu kez tanıtım öncesi iki yeni ipucu görseliyle karşımızda.

Araç üzerinde kamuflajın bulunmadığı bu görsellerde N biriminin Performans Mavisi isimli gövde renginin ön lip, marşpiyeller ve arka difüzördeki kırmızı detaylarla buluştuğunu görebiliyoruz. Ayrıca gümüş ve siyah renkten oluşan çift tonlu jantların ardında da N logosu ve kırmızı renkli fren kaliperleri dikkat çekiyor. Son olarak büyük yuvarlak egzoz çıkışları ve siyah arka spoyler de göze çarpan detaylar arasında.

Performanslı 2022 Hyundai Elantra N'in gelişiyle birlikte Elantra ailesi genişleyecek. Geçtiğimiz yıl sırasıyla standart Elantra ve Elantra N Line'ın örtüsü kaldırılmıştı. Elantra'nın kaputu altında 147 beygirlik benzinli ve 139 beygirlik hibrit motor seçenekleri mevcut. Hyundai N Line da daha sportif tasarıma ve 201 beygirlik benzinli motora sahip. Elantra N'de ise 275 beygir güç üreten 2.0 litre turbo benzinli ünite bulunması bekleniyor. Şanzıman seçenekleriyse 6 ileri manuel veya 8 ileri çift kavramalı şanzımandan oluşacak.

2022 Hyundai Elantra N, geçtiğimiz nisan ayında örtüsü kaldırılan Kona N'in ardından altıncı N markalı Hyundai modeli olacak. Koreli üretici otomobili tanıtılacağı tarih hakkında açıklamada bulunmadı fakat önümüzdeki haftalarda daha fazla detay paylaşılacağının altını çizdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim