Anlık Bildirim

Yeni Hyundai Tucson N Line'ın ilk görüntüleri paylaşıldı

Geçtiğimiz Eylül ayında örtüsü kaldırılan yeni Hyundai Tucson'un N Line versiyonu da resmiyet kazandı. Yeni Tucson N Line, 2021'in ilkbahar aylarında Avrupa'da satışa sunulacak.

Yeni Hyundai Tucson N Line'ın ilk görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz eylül ayında örtüsü kaldırılan yeni Hyundai Tucson, iç ve dış tasarımındaki radikal değişimle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Koreli marka şimdi de yeni Tucson N Line'ın tasarımını gösteren ipucu görselleri paylaştı.

Paylaşılan görsellerde yeni Tucson N Line'ın sadece dış tasarımını görebiliyoruz. Yeni Tucson, sahip olduğu tasarım dili ve sert geçişli çizgileriyle halihazırda oldukça sportif bir model. Yeni Tucson N Line'da ise buna ek olarak farlarda ve tamponun alt kısmında dokunuşlar yapılmış. Ayrıca standart versiyonda kullanılan siyah plastik parçalar da gövde rengine dahil edilmiş.

Yeni Hyundai Tucson N Line'ın ilk görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yeni Tucson N Line'da Y motifli çift tonlu jant tasarımı ve çamurluktaki 'N Line' rozetleri dikkat çekiyor. Arka tarafta ise tamponun ve difüzörün neredeyse tamamen yenilendiğini görebiliyoruz. Yeni Tucson N Line'ın iç mekanını henüz göremiyoruz. Fakat bu alanda da ön koltuklar ve direksiyon gibi parçalar ile döşemelerde konforu da odağına alan sportif dokunuşlar görmemiz muhtemel.

Hyundai’nin N Line serisi, markanın performans kolu olan N departmanı tarafından geliştiriliyor. Koreli marka, Tucson dahil olmak üzere Avrupa’da satışa sunduğu tüm modellerinde N Line versiyonuna yer vererek pazar payını ve iddiasını artırmak istiyor. Yeni Tucson N Line da bu kapsamda 2021'in ilkbahar aylarında Avrupa'da satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8500 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni hyundai tucson, yeni tucson n line ve Hyundai
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim