Anlık Bildirim

Yeni iPad Mini ve 27” iMac yolda

Apple’ın uzun süredir ciddi anlamda güncellemediği iPad Mini ve 27” iMac’in yeni versiyonları yolda. iPad Mini’nin ciddi anlamda tasarımsal değişkliklere sahip olması bekleniyor.

Yeni iPad Mini, bu sonbaharda geliyor

Apple ile ilgili haberleriyle bilinen Bloomberg’den Mark Gurman’ın iddialarına göre iPad Mini’nin yeni nesili bu sonbaharda tanıtılacak. Gurman, iPad Mini’nin iPad Air’ı temel alan bir tasarım anlayışı ve en son nesil işlemci ile geleceğini belirtmiş. iPad Mini’nin tarihi boyunca daha büyük bir tasarımsal değişkliğe gitmediği de söylenenler arasında.

Ming-Chi Kuo’nun daha önceki raporlarına göre de iPad Mini 8.5-9 inch bir ekrana sahip olacak. En son iPad Mini, iPad Air 3 ile birlikte A12 Bionic işlemci ve Apple Pencil desteği ile güncellenmişti ancak tasarımsal pek farklılığa sahip değildi. Akıllı telefonların 7 inch ekran boyutuna yaklaştığı bu yıllarda, 7.9 inchlik iPad Mini yerine 8.5-9 inch iPad Mini görmek müşterileri sevindirecektir.

Yeni iPad Mini ve 27” iMac yolda Tam Boyutta Gör

M#X işlemcili 27” iMac de yolda

Gurman’ın iddiaları, iPad ile sınırlı kalmıyor. Gurman’ın raporuna göre Apple, 27” iMac üzerinde çalışıyor. Daha önce 24” iMac’e yoğunlaşmak için araştırması durdurulan 27” yeni iMac’in farklı bir tasarım ile gelmesi bekleniyor ve çerçevelerin inceltilmesi ile ekran boyutu da 27 inchten daha büyük olabilir. Apple’ın son yıllarda başlattığı köşeli ve renkli tasarım anlayışını görmemiz de mümkün. İşlemci tarafında ise karar kılınmış değil, Apple’ın bu senenin sonlarına doğru Macbook Pro serisi ile tanıtması beklenen M1X veya gelecek sene tanıtılması beklenen M2X cihazda bulunabilir. Her türlü cihazın, M1 işlemcili Mac'lere göre büyük bir performans artışı sağlaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim