Anlık Bildirim

Intel yeniden Apple’ı kazanmak istiyor

Geçmişte yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakmaya kararlı olan Intel, en önemli müşterisi Apple’ı geri kazanmak için elinden geleni yapacağını dile getiriyor.

Intel’den Apple hamlesi Tam Boyutta Gör

ARM tabanlı geliştirdiği kendi silikonları ile masa üstü dünyasında yeni bir devrim yapan Apple, uzun süreli ortağı Intel’i devde dışı bırakmış oldu. Intel yine de eski ortağını kazanacağını düşünüyor. 

Intel çalışıyor

Intel patronu Pat Gelsinger verdiği röportajda geçmiş yıllarda yaşadıkları sıkıntılar sonrasında Apple gibi önemli bir müşterisini kaybettiklerini dile getirirken yeni dönemde büyük ilerlemeler kaydedecekleri sözünü verdi. 

Apple’ın yeni yongalarının oldukça başarılı olduğunu ifade eden ünlü isim Intel işlemcilerinin Apple M yongaları ile rekabetçi hale getireceklerini ve bu sayede Apple’ı geri kazanabileceklerini sözlerine ekledi. 

Apple’ın hamlesi şüphesiz diğer üreticileri de etkiledi. Qualcomm daha iyi işlemciler için çalışırken Microsoft ve AMD de yeni bir ARM yongası geliştirmeye başladı. Intel’in bu anlamda kaybı giderek artabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8654 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple m1, intel ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim