Anlık Bildirim

PlayStation için yeni bir Spider-Man oyunu geliyor olabilir

PlayStation'ın sevilen oyunlarından olan Spider-Man'in yeni bir oyunu geliyor olabilir. Spider-Man: Miles Morales'in başrolü şüpheli bir paylaşım yaptı ve ardından paylaşımı sildi.

Yeni Spider-Man oyunu geliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı Marvel's Spider-Man oyunu çıktığı yıl özellikle oynanışıyla birçok oyuncudan olumlu yorum almıştı. Ardından da geçtiğimiz yıl PS5 için Spider-Man: Miles Morales isimli bağımsız bir DLC çıktı. Şimdi ise yeni bir oyun daha geliyor olabilir.

Dün akşam saatlerinde Spider-Man: Miles Morales'in ana karakteri Miles Morales'in yüzü olan Nadji Jeter, Instagram üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımda oyunlarda kullanılan hareket yakalama teknolojisi ile çekimlerin yapılan bir yerde olduğunu görebiliyoruz. Paylaşımla birlikte sosyal medya kısa süreliğine yeni Spider-Man oyununun geldiğini düşündü ve Nadji Jeter paylaşımı hemen sildi.

Yeni bir Spider-Man oyununun gelmeyeceğini düşünmek yanlış olur. Insomniac Games'in son oyunu da geçtiğimiz ay yayınlandı ve bu yüzden sıradaki projelerine geçmiş olmalılar. Bu paylaşımın zamanı da uyduğu için yeni bir Spider-Man oyunu gelme ihtimali yüksek. Ancak elbette Nadji Jeter bambaşka bir projede yer alıyor da olabilir. Ancak kendisi 2013 yılında çıkan The Last of Us'tan sonra sadece Spider-Man'de yer almıştı. Paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

Nadji Jeter'in Paylaşımı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim