Anlık Bildirim

Spider-Man 3, Disney’in yaptığı son Spider-Man filmi olabilir

Çekimleri geçtiğimiz haftalarda bitirilen Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Spider-Man filmi Spider-Man No Way Home, Zendaya’nın söylediğine göre son Spider-Man filmi olabilir.

Spider-Man 3 son Spider-Man filmi olabilir Tam Boyutta Gör

Çizgi roman dünyasının ve genel olarak eğlence sektörünün en popüler karakterlerinden birisi olan Spider-Man’in bildiğiniz gibi Disney ve Sony iş birliğinde yeni bir film serisi var. Başrolü Tom Holland olan bu serinin üçüncü filminin çekimleri geçtiğimiz haftalarda bitirildi. Ancak film ile ilgili üzücü olabilecek bir haber paylaşıldı.

No Way Home Son Spider-Man Filmi Olabilir

Filmin önemli karakterlerinden Michelle ya da MJ karakterini canlandıran Zendaya, geçtiğimiz günlerde bir röportaja katıldı. Röportajda, Spider-Man ile ilgili konuşurken, serinin geleceğinin belirsiz olduğunu söyledi. Zendaya “Bir tane daha Spider-Man filmi yapacak mıyız bilmiyorum, normalde üç film yaparsınız ve biter.” açıklamasında bulundu. Bu film ile birlikte Tom Holland’ın Spider-Man için imzaladığı sözleşme de bitiyor.

Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim