Anlık Bildirim

PewDiePie'ı tahtından etti: İşte YouTube'da en çok takipçisi olan isim

YouTube, en çok takipçisi olan hesabı paylaştı. YouTuber MrBeast, sosyal ağ platformunda en çok takip edilen içerik üreticisi olarak PewDiePie'ı tahtından etti.
mrbeast youtube en çok abonesi olan kanal Tam Boyutta Gör
MrBeast, YouTube’da en çok takipçisiye sahip kanal olan PewDiePie’ı geçti. YouTube, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kanalın 111.8 milyon aboneye ulaştığını bildirdi.

111 milyon aboneyi geçti

Jimmy Donaldson (MrBeast), Temmuz ayında 100 milyon abone hedefini aşarak Google’ın platformunda en hızlı yükselen YouTuber’lardan biri konumuna gelmişti. Şimdi de platformun en çok abonesi olan İsveçli içerik üreticisi PewDiePie’ı geride bıraktı. Influencer, oyun ve espor haberleri paylaşan Dexerto’nun paylaşımından sonra, kanal bir günde on binlerce takipçi kazandı.

YouTuber’ın 2021 kazancının 54 milyon dolar olduğu söyleniyor. MrBeast, 2012’den beri YouTube’da aktif olmasına rağmen 2018’de Twitch yayıncıları ve YouTuber’lara binlerce dolar nakit bağışta bulunmasıyla tanındı. Abone sayısını dolayısıyla da kazancını artıran YouTuber, 2020’nin sonlarında restoran işine (yalnızca internet üzerinden siparişle) girdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim