Anlık Bildirim

YouTube Originals içerikleri sonlandırılıyor

YouTube Originals için yolun sonu görüldü. Dizi ve eğitici videolar gibi birçok programı bünyesinde barındıran YouTube Originals'in çok büyük bir kısmı YouTube tarafından sonlandırıldı.

YouTube Originals içerikleri sonlandırılıyor Tam Boyutta Gör

Uzunca bir süredir kendi platformunda orijinal diziler, eğitici videolar, müzik ve ünlü programları yayınlanmasını sağlayan YouTube, artık bu hizmete son veriyor. Google, YouTube Premium ile birlikte gelen YouTube Originals içeriklerinin sonunu getirdi. YouTube Originals'in büyük bir kısmı artık sonlandırılıyor.

Youtube Originals kapatılıyor

2015 yılında YouTube Red adıyla karşımıza çıkan YouTube Premium, o dönemlerde sadece reklamları ortadan kaldırmaya ve YouTube Originals içerikleri sunmasıyla biliniyordu. O tarihten bu yana orijinal içeriklerini ön plana çıkarmak isteyen YouTube, görünüşe göre beklediği ilgiyi göremedi.

YouTube Originals içerikleri sonlandırılıyor Tam Boyutta Gör

Alınan kararla YouTube Originals'i sonlandırma kararı alan YouTube, bu kararı Twitter üzerinden açıkladı. Yapılan açıklamada prodüksiyon aşamasına giren içeriklerin tamamlanacağını belirten YouTube yetkilisi, geri kalan içeriklerin sonlandırılacağını belirtti. Aynı zamanda YouTube Originals Başkanı Susanne Daniels'in de Mart ayında şirketten ayrılacağını dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim