Anlık Bildirim

Popüler fantastik roman serisi Zaman Çarkı'nın film üçlemesi geliyor: Age of Legends

Fantastik kurgu romanlarının en önemlilerinden birisi olan Robert Jordan'ın yazdığı Zaman çarkı ya da Wheel of Time'ın film üçlemesi geliyor. Filmin senaristi belli oldu.

Zaman Çarkı film üçlemesi Age of Legends'ın senaristi belli oldu Tam Boyutta Gör

Özellikle Yüzüklerin Efendisi serisi ile fantastik kurgu edebiyatının daha popülerleştiğini söyleyebiliriz. Bu popülerleşme ile birlikte aslında çok başarılı ola nancak popüler olmayan bazı seriler hak ettiği popülerliğe kavuşmaya başladı. Bunların başında da şüphesiz Wheel of Time ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı serisi geliyor. Bu serinin bir dizisi geldiği zaten biliniyordu ancak şimdi de filmi duyuruldu.

Zaman Çarkı Film Üçlemesi Age of Legends

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Wheel of Time'ın bir film üçlemesi geliyor. Üçlemenin ilk filminin adı ise Age of Legends olacak. Geçtiğimiz saatlerde de ilk filmin senaryosunu yazması için Zack Stentz ile anlaşıldı. Zack Stentz daha öncesinde Thor ve X-Men: First Class filmlerinde senaristlik yapmıştı. Filmin yürütücü yapımcılığını James Leon, Eva Longoria ve Mike McGuiness üstlenecek.

Age of Legends üçlemesi kitaplardaki olaylardan binlerce yıl öncesini anlatacak. Ayrıca Amazon'un hazırladığı Zaman Çarkı dizisiyle birbirlerinin hikayelerini tamamlayacaklar. Amazon'un dizisi ise bu yıl içerisinde Prime Video üzerinden yayınlanacak, net tarih bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim