Anlık Bildirim

Microsoft'un yeni Chromium tabanlı tarayıcısını herkes deneyebilecek

Microsoft geçen yılın sonunda Chromium tabanlı yeni bir tarayıcı geliştirdiğini açıklamıştı. Yeni tarayıcının önizleme sürümünü sadece Windows Insider kullanıcıları değil herkes indirebilecek.
Microsoft, 2018 yılının sonuna doğru Chromium tabanlı yeni bir tarayıcı geliştirdiğini duyurmuştu. Yazılım devi yeni tarayıcının ne zaman yayınlanacağını tam olarak açıklamasa da önizleme sürümünün 2019'un başlarında geleceğini doğruladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan bir Microsoft mühendisi önizleme sürümünün sadece Windows Insider kullanıcılarına sunulmayacağını aksine bağımsız bir kurulum dosyası şeklinde yayınlanacağını söyledi. Bu da dileyen herkesin Chromium tabanlı Microsoft Edge tarayıcısını denemesine ve geri bildirimde bulunmasına izin verecek.

Geri bildirim sayısı fazla olacak

Microsoft önizleme sürümlerini genellikle Windows Insiders programına kayıtlı kullanıcılarına sunuyor. Dolayısı ile şirketin bu kararı sürpriz olarak nitelendirilebilir. Bununla birlikte yeni Edge tarayıcısının önizleme sürümünün halka açık olması, çok daha fazla sayıda kişinin  denemesini ve Microsoft'a geri bildirimde bulunmasını sağlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim