Anlık Bildirim

Microsoft Edge'e "gerçek" koyu tema geliyor: İşte görüntüleri

Yazılım devi Microsoft, Edge internet tarayıcısında renkleri koyu griden gerçek siyaha çeviren yeni bir koyu tema test etmeye başladı. Daha karanlık mod yakında genel kullanıma sunulacak.

Microsoft Edge'e 'gerçek' koyu tema geliyor: İşte görüntüleri Tam Boyutta Gör

Microsoft Edge'in test sürümünde (Canary) yeni bir koyu tema ortaya çıktı. Popüler tarayıcıda mevcut olan temadan farkı ise renkleri koyu griden "gerçek siyaha" çevirmesi. Eski ve yeni koyu tema arasındaki farkı gösteren ilk ekran görüntüleri internete düştü.

Twitter kullanıcısı Leopeva64 tarafından paylaşılan görüntüler, Canary versiyonunda sekmeler, araç çubuğu, sık kullanılanlar kısmı ve kenar çubuğu dahil olmak neredeyse tüm arayüz öğelerinin tamamen siyah bir arka plana sahip olduğunu gösteriyor.

Microsoft Edge'e 'gerçek' koyu tema geliyor: İşte görüntüleri Tam Boyutta Gör

Edge günden güne gelişiyor

Microsoft, daha koyu tonu tercih eden kullanıcıların seçebilmesi için her iki seçeneği aynı anda sunabilir. Ancak bu konuda net bir bilgi yok. Edge geliştirme ekibi mevcut koyu temayı daha koyu temayla da değiştirebilir. Bekleyip göreceğiz.

İki tema arasındaki farkın özellikle OLED ekranlarda belli olduğunu belirtelim. Yeni koyu temanın Edge'in kararlı sürümüne ne zaman geleceği belli değil. Microsoft bir süredir tarayıcıda kripto para cüzdanı özelliğini ve yapay zeka destekli video ölçeklendirme teknolojisini de test ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim