Anlık Bildirim

100 saate kadar kullanılabilen Sennheiser GSP 370 oyuncu kulaklığı

Kulaklığınızı kısa aralıklarla şarj etmekten hoşlanmıyorsanız Sennheiser GSP 370 kablosuz oyuncu kulaklığı 100 saate varan kullanım süresiyle fark yaratıyor.

Oyunu kulaklığı sınıfı oyuncu segmentinin yükselişte olan diğer bir kolu haline geldi. İlgi arttıkça üreticilerin de farklılaşmayı amaçlayan yeni ürünleri piyasaya çıkıyor. Sennheiser GSP 370 oyuncu kulaklığı bunlardan birisi.

Sennheiser GSP 370 özellikleri ve fiyatı

Sennheiser GSP 370 kulak üstü bir kablosuz oyuncu kulaklığı. Dahili ses işleme ile yüksek ses kalitesine odaklanan kulaklık ayrıca gürültü engelleme özelliği sayesinde temiz bir tecrübe sunuyor. Kablosuz bağlantı olmasına karşın gecikmeler en düşük seviyede tutulmuş.

Sennheiser GSP 370 modelinin en dikkat çekici özelliği 100 saate yakın kullanım süresi sunması. Bu da tek şarj ile belirli senaryolarda bir haftadan fazla bir süreye denk geliyor. Mikrofon ise canlı yayınlar için optimize edilmiş.

Kapak kısmındaki tekerlek ile sesi kontrol edebildiğiniz Sennheiser GSP 370 kablosuz oyuncu kulaklığı 20-20000Hz arasında frekans tepkisine sahip. Modelin fiyatı 200$ olarak belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim