Anlık Bildirim

Apple yakın zamanda zengin gerçeklik gözlüklerinin üretimine başlayabilir

Apple’ın zengin gerçeklik gözlüğüne dair iddialar güçleniyor. Kaynaklar yıl bitmeden gözlüklerin seri üretime geçebileceğini düşünüyor. Satışlar seneye başlayacak.

Yıllardır Apple’ın bir zengin gerçeklik gözlüğü üzerinde çalıştığı iddiaları gündeme geliyor. Bazı kaynaklar sürücüsüz araç projesi gibi rafa kalkacağını düşünse de gelen bilgiler yakın zamanda bir gelişme olacağı yönünde.

İddialar güçleniyor

Apple’ın son dönemde zengin gerçeklik teknolojilerine yatırım yapması gözlük ihtimalini güçlendiriyordu. Apple’a yakınlığıyla tanınan analiz uzmanı Ming-Chi Kuo kısa süre içerisinde üretimin başlayacağına inanıyor.

Ünlü ismin verdiği bilgilere göre yıl bitmeden zengin gerçeklik gözlüklerinin üretimine başlanıyor. Bahar etkinliğinde tanıtılacak olan gözlüğün yaz döneminde de piyasaya çıkması bekleniyor.

Önemli hamle ise bundan sonra geliyor. Apple’ın sonrasında üçüncü taraf bir firma ile ortaklık kurarak zengin gerçeklik kaskı üreteceği de ifade ediliyor. Bu araçlar gerekli işlem gücünü iPhone modellerinden alacağı için çok üst seviye bir donanım barındırmayacak.

Zengin gerçeklik cihazları henüz tam olarak kabul görmüş değil bu bakımdan Apple’ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Apple Watch, AirPods, HomePod gibi pek çok ürün yaygınlaşmayı başardı ve şimdi zengin gerçeklik gözlükleri aynı yolda ilerleyebilecek mi göreceğiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim