Anlık Bildirim

11 Bit Studios'tan mobil platformlar için üç farklı yeni oyun geliyor


Anomaly Warzone Earth'ın yaratıcısı 11 Bit Studios'tan mobil platformlar için üç farklı yeni oyunla geliyor. 11 Bit Studios'un gelecek oyunlarının listesi şu şekilde:

Anomaly Korea
Apple Tasarım Ödülü kazanan Anomaly Warzone Earth'ın mükemmel atmosferine oyuncuları geri döndürmek için hazırlanan bu yeni proje ilk oyunun yapısına sadık kalınarak geliştiriliyor. Ayrıca; daha şiddetli savaşları, ilgi çekici bir hikayesi, yeni birimleri ve daha fazla içeriği ile Anomaly Korea'de oyunculara kaliteli bir oyun deneyiminin sunulması planlanıyor. Anomaly Korea'nın iOS ve Android platformları için geliştirildiği belirtiliyor.
 


Sleepwalker's Journey
Fantastik bir dünyada geçen Sleepwalker's Juorney, 11 Bit Studios'un bulmaca/puzzle türünde geliştirdiği farklı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Platform unsurlarını da bünyesinde barındıran oyunda uyurgezer küçük bir çocuğa ay üzerindeki yatağını bulması için rehberlik edeceğiz. Bu fantastik puzzle platform oyunu PC, Mac, iOS ve Android platformları için geliştiriliyor.
 

Funky Smugglers
Farklı bir fikre sahip olmasa da, 70'lerin atmosferini yansıtan Funky Smugglers'te havaalanı güvenlik personeli görevini üstleniyoruz. Bunun için ise X-Ray cihazını kullanarak yolcuların üzerindeki zararlı eşyaları ayırt etmeye çalışıyoruz. Birçok özelleştirme ve geliştirmeyi de bünyesinde bulunduracak olan Funky Smugglers tek oyuncu modunun yanı sıra, çoklu oyuncu moduyla da arkadaşlarınız ile eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak gibi görünüyor. Funky Smugglers'ın PC, Mac, iOS ve Android platformları için hazırlandığını belirtmekte fayda var. 
 

11 Bit Studios'un yeni oyunları için henüz kesin bir çıkış tarihi ve fiyatlandırma bilgisi bulunmasa da oyunların yakın bir zamanda oyuncular ile buluşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim