Anlık Bildirim

16 inç LCD ekranlı MacBook Pro modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı

Forbes tarafından yayınlanan habere göre 16 inç MacBook Pro, beklenilenden erken tanıtılacak. Bugüne kadarki en yüksek çözünürlüklü MacBook Pro'nun ekranı OLED yerine, LCD olacak.

16 inç LCD ekranlı MacBook Pro modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Uzun zamandır dedikoduları dolanan 16 inç MacBook Pro hakkında yeni söylemler ortaya çıktı. Forbes’da yer alan habere göre IHS Markit isimli firmanın analisti Jeff Lin, büyük ekranı yeni MacBook Pro’nun Eylül ayında tanıtılacağını belirtti.

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerine ek olarak bugüne kadarki en yüksek çözünürlüklü MacBook Pro modelini tanıtacak. Cihaz, 16 inç büyüklüğünde, 3072x1920 piksel çözünürlüğünde LCD ekran ile gelecek. Bu ekranı LG üretecek. Günümüzde neredeyse tüm dizüstü bilgisayar üreticileri OLED teknolojisine geçiş yapmışken, Apple LCD kullanmakta diretiyor. iPhone XR modelinde de LCD'ye dönülmüştü.

Jeff Lin’in ifadelerine göre Eylül ayında 13.3 inç MacBook Pro ve Retina Macbook Air modellerinin yeni işlemcili versiyonları da sergilenecek.

16 inç MacBook Pro’nun Core i9-9980HK işlemcisinden güç alması bekleniyor. Grafik tarafında ise Navi mimarili AMD grafik kartı kullanılabilir. Bu tercih, MacBook ekosistemi için epey önemli bir gelişme olur.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim