Anlık Bildirim

GTA'nın ana şirketi, 3 farklı remaster oyunu üzerinde çalışıyor: Yenilenmiş GTA 3 geliyor olabilir

GTA'nın geliştiricisi olan Rockstar Games'in ana şirketi Take Two Interactive, şu anda 3 farklı remaster oyun üzerinde çalıştıklarını onayladı. Bu oyunlardan birisi GTA 3 olabilir.

GTA 3 Remaster geliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı dünyanın en popüler yapımlarından olan Grand Theft Auto'nun ana şirketi Take Two Interactive, heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Şirketin açıklamasına göre şu anda Take Two'nun geliştirici stüdyoları 3 farklı remaster oyun üzerinde çalışıyor.

GTA 3 Remaster Geliyor Olabilir

Daha öncesinde remaster veya remake yapımlara devam edeceklerini açıklayan Take Two, bu konuda bir hayli istekli gibi duruyor. Şu anda geliştirdikleri GTA Online ve GTA 5'in yeni nesil versiyonları ve Kerbal Space Program'ın yenilenmiş sürümü dışında, şirketin 3 farklı remaster projesi daha bulunuyor. Bunların ne olduğu belli değil ancak akıllara GTA 3 gelmiyor değil.

Geçtiğimiz mayıs ayında GTA 5'in yeni nesil sürümü ile ilgili açıklama yapıldığında 22 Ekim'de GTA 3 hayranlarını bir sürprizin beklediği söylenmişti. Bu yılın GTA 3'ün 20. yılı olması sebebiyle zaten oyuncular GTA 3 Remake bekliyordu son çıkan haberin ardından oyuncuların umudu da arttı. Elbette bunun yalnızca bir söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ancak 22 Ekim'de Rockstar Games'in sürprizi umuyoruz ki GTA 3 Remake olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14114 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
GTA 3, gta ve
2 etiket daha take two Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim