Anlık Bildirim

2010'da 100$'lık bitcoin almış olsaydınız şimdi 72 milyon dolarınız vardı

Tekonoloji çağının yeni para birimi olarak kabul edilen bitcoin'in durdurulamaz yükselişi devam ediyor. Eğer bundan yedi sene önce bitcoin'e 100 dolarlık yatırım yapsaydınız şimdi bir servetiniz vardı
Yeni teknoloji çağının para birimi olarak kabul edilen Bitcoin, şimdiye kadar yaptığınız en iyi yatırımlardan biri olabilir. 2010'da 0.003 cent fiyatla 100 dolarlık bitcoin satın aldıysanız şu anda 72.9 milyon dolarlık bir servetin üzerinde oturuyordunuz.
CNBC'ye göre, 2009'da icat edilen bitcoin, Pazartesi sabahının erken saatlerinde 2.185.89$ gibi yüksek bir seviyede işlem görerek hafta sonu geçmeyi başardığı 2.000 dolar bariyerinin ardından yeni bir rekora imza attı.
Bugün Bitcoin Pizza Günü'nün yedinci yıldönümünü kutlayan programcı Laszlo Hanyecz, zamanında 2 pizzaya 10.000 bitcoin harcamış ve şifreleme yöntemini kullanarak bu ilk işlemi gerçekleştirmişti. Bitcoin'in yalnızca Dark Web'de çok tehlikeli işlerde kullanıldığı günler geride kaldı, para birimi şimdi iş adamları için ciddi bir yatırım haline gelmiş durumda.
Öyle ki Japonya'daki yeni mevzuat, perakendecilerin bitcoin'i yen ticaretini artıran, güvenli bir yasal para birimi olarak kabul etmesine izin verdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
83402 kez okundu.
62 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), yatırım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim