Anlık Bildirim

2017 model Samsung Galaxy A serisinin tanıtılacağı tarih belli oldu

Samsung’un merakla beklenen Galaxy A (2017) modellerini ne zaman tanıtacağı belli oldu. Sızdırılan davetiyeye bakılırsa yeni nesil akıllı cihazlar çok kısa bir kısa süre içerisinde görücüye çıkıyor.
2017 model Samsung Galaxy A serisinin tanıtılacağı tarih belli oldu
 
Güney Koreli teknoloji devinin uygun fiyatlı ve üstün donanım özelliklerine sahip Galaxy A ailesinin yeni üyeleri için geri sayım tamamlanmak üzere. İnternette yayınlanan davetiyeye göre lansman tarihi sızdırılan akıllı telefonların önümüzdeki 5 Ocak Perşembe günü Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur'da tanıtılacağı belirtiliyor.
Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda en uygun fiyatlar
Bazı kaynaklara göre Las Vegas’ta düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı’nın da (CES 2017) ilk günü olan 5 Ocak tarihinin büyük ihtimalle doğru olduğu düşünülüyor. Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7 olmak üzere üç farklı modelle ve -siyah, altın, mavi, pembe- 4 farklı renkle karşımıza çıkacağı ifade edilen cihazların suya karşı dayanıklı olması bekleniyor. Zira davetiyenin üzerindeki su damlacıkları da bu duruma işaret ediyor.
Kulislerde konuşulanlara göre 2017 model A5 akıllı telefonun 1080p çözünürlüğünde 5.2 inç Full HD ekran, Exynos 7880 Octa (8x1.9GHz Cortex-A53) işlemci, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 3000 mAh batarya ve 16 MP ön/arka kamera ile geleceği iddia ediliyor. Bakalım Samsung 5 Ocak’ta ne gibi sürprizlerle sahne alacak...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5125 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim