Anlık Bildirim

2018 Fiat Egea'nın yeni donanım ve fiyatları açıklandı

Nisan ayında bayilerdeki yerini alan 2018 model yılı Egea ailesinde versiyona özel sunulan yeni donanım paketleri ve fiyatları açıklandı. Bunlar arasında Stil, Teknoloji ve Spor paketleri yer alıyor.

2018 Fiat Egea'nın yeni donanım ve fiyatları açıklandı
 

Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili konumunda bulunan Fiat Egea, 2018 model yılı versiyonlarında yeni donanım paketleri ile yenilendi. 2018 model yılı ile birlikte tüm Egea ailesinin Easy ve Easy Plus versiyonlarında Stil Paketi opsiyon olarak tercih edilebilecek. Hem tasarım hem de konforu arttırma amaçlı Stil Paketi, 3 bin TL’lik bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Stil Paketi’nin tasarım tarafında krom ön panjur, ön sis farları, 16 inç alaşımlı jantlar, deri direksiyon simidi ve vites topuzu bulunuyor. Arka park sensörü ve hız sabitleyici donanımlarıyla da sürücünün konforunu arttırmayı hedefliyor.

Uconnect bilgi-eğlence sistemi 

2018 model yılı ile birlikte Egea Sedan Urban versiyonlarında ise LED gündüz farları standart olarak sunulmaya başlandı. Bunun yanı sıra, Egea Sedan Urban versiyonu ile hatchback ve station wagon Urban Plus versiyonlarında Uconnect bilgi-eğlence sistemi opsiyon olarak sunulmaya başlandı. Bu sistemin içeriğinde 7 inç boyutunda dokunmatik ekran, Apple CarPlay desteği ve geri görüş kamerasını içeren “Teknoloji Paketi” yer alıyor. Fiat, bu paketi de Egea sahibi olmak isteyen müşterilere 3 bin TL’lik bir fiyattan sunuyor.

1.6 M.Jet dizel motora sahip Egea hatchback ve Egea station wagon Lounge Plus versiyonlarında da Bi-Xenon farlar ve 18 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, yine 3 bin TL’lik Spor Paketi ile tercih edilebiliyor.

2018 model yılı Egea ailesi yenilenen tasarım ve donanımıyla Nisan ayında 69 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17566 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2018 fiat egea, 2018 egea fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim