Anlık Bildirim

2018'de "Yılın En İyi iPhone Oyunu" seçilen Donut County, Android için çıkışını yaptı

Daha önce PlayStation 4, iOS, Microsoft Windows, Switch, Xbox ve Mac OS cihazlar erişime açılan başarılı yapım Donut County, Android cihazlar için de çıkışını gerçekleştirdi.

2018'de 'Yılın En İyi iPhone Oyunu' seçilen Donut County, Android için çıkışını yaptı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Ben Esposito'nun yaptığı başarılı oyun Android cihazlar için yayınlandı. Oyun daha önce PlayStation 4, iOS, Microsoft Windows, Switch, Xbox ve Mac OS cihazlarda erişime açılmıştı ve 2018'de "Yılın En İyi iPhone Oyunu" ödülünü almıştı.

Donut County şu anda Google Play üzerinde 21,99 TL'ye satılıyor. Oyunun boyutu ise 124 MB. Bulmaca macera türündeki oyunu cihazınıza yükleyebilmek için Android 6.0 veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız gerekiyor. Oyunun tanıtım yazısını ve oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Tanıtım Yazısı

Donut County, zeminde sürekli büyüyen bir delik olarak oynayacağınız, hikâye tabanlı bir fiziksel bulmaca oyunudur. Sevimli karakterlerle tanışın, çöplerini çalın ve bir deliğe atın.

Çöplerin Hazine Değerinde Olduğu Yer
Rakunlar, uzaktan kontrollü çöp çalma delikleri ile Donut County'yi ele geçirdi. Aptalca ödüller kazanmak için arkadaşlarını ve onların evlerini yutan bir deliği kontrol eden rakun BK olarak oynuyorsunuz.

BK, kendi deliklerinden birine düşünce en iyi arkadaşı Mira ve Donut County sakinleri ile yüzleşir... Hepsi yerin 300 metre altında mahsur kalmış ve bir açıklama bekliyorlar!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim