Anlık Bildirim

2019 Jeep Renegade 6 Haziran'da İtalya'da tanıtılacak

Jeep'in B-SUV segmentindeki üyesi Renegade, makyajlanmış haliyle 6 Haziran'da İtalya'da sahne alacak. 2019 Jeep Renegade'de tasarımsal güncellemelerin yanı sıra yeni motorlar da kullanılacak.

2019 jeep renegade Tam Boyutta Gör
 

FCA çatısı altında yer alan Jeep, Avrupa pazarında satışa sunacağı makyajlı Jeep Renegade modelini 6 Haziran Çarşamba günü İtalya’da düzenlenen Torino Otomobil Fuarı’nda resmi olarak tanıtacak. Şimdiye dek pek çok kez casus kameralara yakalanan 2019 Jeep Renegade modelinin hem kabuğunda hem de teknik tarafında bazı güncellemeler bizleri bekliyor.

Şirketin en küçük üyesinin makyajlı versiyonu olarak yollara çıkacak 2019 Jeep Renegade modelinde yeniden tasarlanmış ön ızgara, yeni ön tampon, konumu değiştirilmiş sis farları ve farklı bir arka tampon ile birlikte görünümü tazelenmiş stop lambalarının kullanılması bekleniyor. Ayrıca kişiselleştirme seçeneklerini arttıran yeni renk seçenekleri ve yeni jantların seçenek olarak sunulacağı da gelen bilgiler arasında.

2019 Jeep Renegade’in kabin tarafında büyük dokunuşlar beklenmezken, burada da daha kaliteli malzemelere yer verilmesi, saklama alanlarının çoğaltılması ve Selec-Terrain düğmesinin yeniden elden geçirilmesi söz konusu olacak.

2019 Jeep Renegade yeni benzinli motorlar

Kaputun altına inecek olursak, 2019 Jeep Renegade modelindeki motor gamının yeni ünitelerle genişletilmesi bekleniyor. Yeni 3 ve 4 silindirli benzinli motor ailesi seçenekler arasındaki yerini alacak. Bunlar arasında 118 beygir güç üreten 1.0 litrelik, 148 ve 177 beygir güç üreten 1.3 litrelik üniteler bulunacak.

Türkiye’de satılan B-SUV temsilcilerinden biri olan güncel Jeep Renegade, Longitude, Limited, Trailhawk ve Night Eagle paketleriyle satışa sunuluyor. Baz donanımda 141 bin 500 TL’den başlayan Jeep Renegade modellerinden 2018’in başından bu yana 785 adet satıldı. (ODD verilerine göre)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5784 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jeep, jeep renegade fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim